Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, “dzeramnaudu” saviem “Twitter” elkiem varēsi iedot bitkoinos

    Jaunākie raksti

    Nav noslēpums, ka “Twitter” CEO Džekam Dorsijam kriptovalūtas ir mīļa lieta. Viņš pat izteicies, ka nākotnē “Bitcoin” būs daļa no “Twitter”. Izskatās, ka šī nākotne lēnām tuvojas, jo klajā nākuši pierādījumi, ka jaunākajā “Twitter” iOS beta versijā ir iekļautas koda rindas, kas liecina par to, ka “Bitcoin” varētu kļūt par daļu no maijā radītās “Tip Jar” – iespējas, kas lietotājiem ļauj finansiāli atbalstīt iemīļotos “Twitter” profilus.

    Ja ziņas par “Bitcoin” integrāciju “Tip Jar” ir patiesas, tad šī kriptovalūta tiks pievienota līdzās “Cash App”, “PayPal” un “Venmo” kā viena no maksājumu opcijām. Ja šo iespēju tik tiešām ieviesīs, tad tā darbosies ar maksājumu platformas “Strike” palīdzību, kas izmanto “Lightning Network” (decentralizēts tīkls, kas izmanto viedo līgumu funkcionalitāti blokķēdē, lai nodrošinātu tūlītējus maksājumus dalībnieku tīklā) tehnoloģiju.

    Reklāma

    “Bitcoin” integrācija “Tip Jar” ir jaunākais “Twitter” mēģinājums piesaistīt platformai digitālo valūtu. Iepriekš Džeks Dorsijs arī atklāja, ka nākotnē plāno izveidot tieši “Bitcoin” domātu decentralizētu biržu, ko acīmredzot arī integrēs “Twitter”. Tāpat Dorsijs izteicies, ka kopumā bitkoinus plāno ieviest divās nākotnes “Twitter” svarīgās sadaļās – abonementi un tirdzniecība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    06.09.2021 10:29

    Nu jau aiziet sektu un reliģisko sludinātāju stilā. Ja jums nav kur likt naudu – atdodiet to man.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    06.09.2021 11:05
    Reply to  Krotow

    =C=O=P=E=

    Reklāma