Web Analytics
More
    Reklāma

    “PayPal” apsver piedāvāt akciju tirdzniecības pakalpojumus

    Jaunākie raksti

    Šī gada pavasarī finanšu pakalpojumu sniedzējs “PayPal” saviem lietotājiem ASV sāka piedāvāt iespēju veikt darījumus ar kriptovalūtām, augusta beigās izvēršot šo funkciju ārpus šīs valsts – Lielbritānijā. Turpinot attīstīt savu servisu “PayPal” pašreiz apsver iespēju ļaut veikt darījumus ar uzņēmumu akcijām.

    “PayPal” plāni ienākt šajā lauciņā tiek kalti laikā, kad cilvēku vēlme pēc investēšanas uzņēmumu akcijās ir palielinājusies, kas īpaši novērojams ASV iedzīvotāju vidū. To veicinājusi gan pandēmija, gan papildus ienākumi, ko iedzīvotājiem nodrošinājusi ASV valdība, lai pasargātu valsti no finanšu krīzes. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc akciju tirdzniecības iespēja, ja “Paypal” to palaidīs, vispirms nonāks pie ASV klientiem.

    Reklāma

    “PayPal” konkurents – “Twitter” CEO Džeka Dorsija vadītais uzņēmums “Square” jau šobrīd piedāvā klientiem akciju un kriptovalūtu tirdzniecību, izmantojot savu mobilo maksājumu pakalpojumu “Cash App”. Arī citi konkurenti, piemēram, “Robinhood” un “SoFi”, jau piedāvā abas šīs investēšanas opcijas. Tomēr “PayPal” priekšrocība šajā visā ir apjomīgā lietotāju bāze, kas pašreiz sasniedz 400 miljonu klientu visā pasaulē, kas būtu labs starts, lai uzsāktu jauno pakalpojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma