Web Analytics
More
    Reklāma

    Luminor piešķir 1,3 miljonus eiro AS Capital biznesa attīstīšanai

    Jaunākie raksti

    Lai attīstītu uzņēmējdarbību un spētu nodrošināt pandēmijas laikā augošo pieprasījumu, Luminor banka piešķīrusi 1,3 miljonus eiro vienam no vadošajiem Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmumiem AS Capital. Pandēmijas laikā uzņēmums veiksmīgi attīstījis savus pakalpojumus un ir gatavs turmpākai izaugsmei.

    AS Capital nodarbojas ar datoru ražošanu, moderno tehnoloģiju datu apstrādes un uzglabāšanas risinājumiem, kā arī piedāvā IT konsultāciju pakalpojumus uzņēmumiem. Sākoties ierobežojumiem un mācībām attālināti, strauji pieauga pieprasījums pēc datortehnikas – klēpjdatoriem, austiņām, vebkamerām –, un uzņēmumam izdevās apmierināt pieprasījumu, tādējādi kāpinot arī apgrozījumu. Savukārt darbs attālināti palielināja pieprasījumu pēc datu uzglabāšanas iekārtām, serveriem, mūsdienīgiem konferenču risinājumiem. AS Capital proaktīvi paredzēja jaunās klientu vajadzības, piedāvāja elastīgus risinājumus un sniedza papildu atbalstu lietotājiem.

    Reklāma

    “Pandēmijas laiks izrādījies veiksmīgs virknei tehnoloģiju nozarē strādājošu uzņēmumu, tajā skaitā pašmāju AS Capital. Uzņēmums ir veiksmīgs piemērs tam, kā, ātri reaģējot uz pēkšņām tirgus izmaiņām un augošo pieprasījumu, gūt vērā ņemamus panākumus. Tā kā pandēmija joprojām neatkāpjas, AS Capital ir apņēmības pilns turpināt attīstīt piedāvāto pakalpojumu klāstu un Luminor ir gandarīts atbalstīt uzņēmuma izaugsmi ar tam nepieciešamo finansējumu,” saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

    2020. gadā AS Capital sasniedza rekordaugstu peļņu kopš tā dibināšanas brīža, kur lielāko apgrozījuma pieaugumu nodrošināja klēpjdatoru pārdošana.

    “Mūsu priekšrocība citu uzņēmumu vidū bija jau vēsturiski labi izveidotais sadarbības tīkls ar piegādātājiem un lielajiem ražotājiem. Ja viens sadarbības partneris konkrētajā mirklī nespēja veikt nepieciešamās piegādes, varējām vērsties pie cita. Šajā laikā uzsākām arī iekārtu nomas programmu, jo ne visi uzņēmumi nepieciešamo datortehniku varēja atļauties iegādāties. Savus klientus nodrošinājām arī ar konsultācijām, iesakot labākos tehniskos risinājumus konkrētā uzņēmuma vajadzību nodrošināšanai un IT infrastruktūras stiprināšanai,” informē AS Capital valdes loceklis Ivars Šulcs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma