Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Reddit lietotne pieejama Microsoft Store veikalā

    Jaunākie raksti

    Reddit visdrīzāk var dēvēt par sociālo tīklu, jo tā ir viena no pasaulē populārākajām mājaslapām, kurā lietotāji apmainās ar viedokļiem par visdažādākajām tēmām. Tagad Reddit pievienojis savu lietotni Microsoft Store programmu veikalā.

    Tā būs progresīvā tīmekļa lietotne (angliski progressive web app), kas nozīmē to, ka lejupielādējot Reddit programmu no Microsoft Store, tā izskatīsies identiski mājaslapai, kuru lietotāji apmeklē tīmeklī. Tomēr to varēs palaist kā atsevišķu programmu no ekrāna, neizmantojot pārlūku. Šādā veidā ir pieejamas arī citas programmas Windows veikalā. Līdz ar to šis notikums kā tāds nav kaut kas īpašs, tomēr lai norādītu uz šī digitālā veikala nopietnību, Microsoft nekautrējas izcelt jebkuru lielāku un zināmāku vārdu. Piemēram, sociālo tīklu Reddīt, jo jāatzīst, ka man kā Windows lietotājam šis programmatūras veikals tiešām neliekas īpaši nepieciešams. To gan var teikt arī par Apple App Store Mac datoros.

    Reklāma

    Tieši kopš paziņojuma par Windows 11, Microsoft Store ir parādījusies arī Zoom un Canva lietotnes, jo uzsvars tiek likts uz gaidāmo operētājsistēmu. Tās jau tiek pievienotas ar domu, ka varētu būt ērtāk izmantojamas šai versijai, bet Reddit ir pieejams arī Windows 10 klientiem. Ja kādam vispār interesē šīs Microsoft Store lietotnes, tad Reddit izmantošanai jau no 2019. gada ir pieejams trešo pušu serviss Legere.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma