Web Analytics
More
    Reklāma

    Reddit vērtība sasniegusi 10 miljardus dolāru

    Jaunākie raksti

    Sociālais tīkls Reddit ir saņēmis 410 miljonu dolāru finansējumu, kas tam šobrīd ļauj sasniegt jau 10 miljardu dolāru vērtību un turpināt plānus, lai kļūtu par publiski pieejamu uzņēmumu.

    Reddit sevi ir pasludinājis par “interneta pirmo lapu”, kurā cilvēkiem ir iespējams pievienoties dažādām domubiedru grupām un apmainīties ar viedokļiem un pieredzi, kā arī vienkārši meklēt sev līdzīgus cilvēkus. Uzņēmuma mērķis ir turpināt sakārtot savu biznesu, mājaslapu attīrot no dažādām rasistiskām sarunām, kontroversiālām diskusijām un tādām, kas var aizskart citus vai veido neatbilstošu saturu. Kā norāda Reddit CEO Stīvs Hafmens (Steve Huffman), tad ikvienam labam uzņēmumam savā dzīves ciklā ir jākļūst publiskam, kāds ir arī viņu mērķis. Tiesa, precīzs datums tam vēl nav nosprausts.

    Reklāma

    Šī gada sākumā Reddit piesaistīja 250 miljonu dolāru investīcijas, kas tajā brīdī ļāva vērtību palielināt līdz 6 miljardiem, taču šo pāris mēnešu laikā notikusi pietiekami strauja izaugsme. Sociālā tīkla galvenais ienākumu avots ir reklāmas, taču, salīdzinot ar Facebook un Google, tā ir pietiekami niecīga. Gada otrajā ceturksnī Reddit ieņemot 100 miljonus dolāru, kas jau ir 192% pieaugums, salīdzinot ar 2020. gada otro ceturksni. Google periodā no aprīļa līdz jūnijam attiecīgi apgrozījusi 61,9 miljardus dolāru reklāmās vien.

    Reddit ir aptuveni 52 miljonu aktīvo lietotāju bāze, kuri to apmeklē ik dienas, kā arī ir vairāk nekā 100 000 aktīvo sarunu grupu. Jaunās investīcijas tiks izmantotas, lai uzlabotu lietotāju pieredzi tiem, kuri mājaslapu apmeklē pirmo reizi, kā arī lai paplašinātu cilvēkresursu kapacitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma