Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” apsver iespēju izlaist filmu par “GameStop”, “Reddit” un “Volstrītas” sāgu

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā akciju tirgū saceltais tracis ap foruma “Reddit” lietotāju grupu “WallStreetBets”, finanšu platformu “Robinhood” un amerikāņu videospēļu un elektronikas kompāniju “GameStop” nebeidz rimties vēl šodien. Kamēr šī sāga vēl nav zudusi aizmirstībā un viss sižets vēl turas samērā svaigā atmiņā, “Netflix” un producēšanas kompānija “MGM” nolēmušas par šo visu uzņemt filmu, kas parastajam cilvēkam labi ilustrētu pēdējo nedēļu notikumu gaitu, kuras rezultātā daļa “GameStop” investoru kļuva stāvus bagāti, kamēr citi zaudēja miljardus.

    “MGM” filmas sižetu vēlas balstīt uz grāmatu, kas gan vēl nav uzrakstīta. Pie tās pašreiz strādā rakstnieks Bens Mezričs (Ben Mezrich), kas ir arī autors darbam “The Accidental Billionaires” – varbūt ir kādreiz dzirdēts par šādu grāmatu.

    Reklāma

    Izskatās, ka filmā atainotie notikumi pamatā risināsies no “WallStreetBets” skatupunkta. Mērķis ir to palaist gaisā pēc iespējas ātrāk, lai filma nezaudētu savu aktualitāti. Vienlaikus dzīvē šis stāsts vēl nav izstāstīts, tāpēc gribot, negribot nāksies pagaidīt, kamēr visa kopējā bilde būs pabeigta un skaidra. Pagaidām neskaidrības ir arī par to, cik lielu lomu filmā spēlēs “Robinhood”, kas radīja dusmu vilni daudzu investoru vidū, liedzot vairākas dienas savā platformā iegādāties gan “GameStop”, gan dažu citu kompāniju akcijas.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma