Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 lietotāji var iegūt iTunes no Microsoft Store

    Jaunākie raksti

    Microsoft bija jau iepriekš paziņojis, ka Apple iTunes lietotne nonāks Windows 10 lietotņu veikalā līdz pagājušā gada beigām, bet tika šobrīd Apple iTunes lietotne nonākusi Windows 10 lietotņu veikalā Microsoft Store.

    Microsoft jau ilgāku laiku vēlējās piedāvāt Microsoft Store piedāvāt iTunes, jo Microsoft Windows 10 S operētājsistēma paļaujas tikai uz Microsoft Store pieejamo programmatūru. Tātad turpmāk Windows 10 S lietotāji varēs piekļūt Apple Music saturam.

    Windows 10 S pilnībā paļaujas tikai uz Microsoft lietotņu veikalu, ierobežojot pieejamo iespēju klāstu, bet vienlaikus arī uzlabojot visas ekosistēmas drošību. Microsoft apgalvo, ka Windows 10 S iespējas atbildīs pilnvērtīgai Windows 10 operētājsistēmai ar Creators Update. Vienlaikus tiek uzsvērts, ka Windows 10 S būs uzlabojams ar vienkārši iegādājamu Windows 10 Pro licenci, padarot klēpjdatoru vēl spējīgāku.

    Microsoft liek milzīgu uzsvaru uz Office programmatūras izmantošanu Windows 10 S, kas operētājsistēmu paradīs iekārojamu, kad to salīdzina ar Chrome OS. Izglītības iestādēm Windows 10 S un Microsoft Office 365 for Education licences būs bez maksas. Tāpat bez maksas pieejama arī Minecraft: Education Edition spēles versija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma