Web Analytics
More
    Reklāma

    Parādījusies atjaunota PlayStation 5 Digital spēļu konsoles versija

    Jaunākie raksti

    Pavisam klusiņām pasaules tehnoloģiju medijos nokļuvusi informācija par atjaunotu Sony PlayStation 5 Digital spēļu konsoles versiju. Kaut arī izmaiņas ir ļoti niecīgas, tomēr kamēr pasaulē ir konsoļu deficīts, uzņēmums jau ir paspējis veikt tehniskos uzlabojumus.

    Jaunā PS5 Digital konsole ir redzēta Austrālijā, un tās modeļa numurs ir CFI-1102A, nomainot iepriekšējo CFI-1000B. Pagaidām vienīgās lielās izmaiņas ir tās, ka šī bez disku lasītāja aprīkotā jaunākā Sony Spēļu konsole ir padarīta par 300 gramiem vieglāka un ir mainīts skrūvju dizains, lai ērtāk pievienotu atsevišķi uzliekamo pamatni. Konsoles svara samazināšana līdz 3,6kg ir pietiekami iespaidīgs veikums, tomēr pagaidām nav plašāka informācija par to, kas tad ticis izmainīts iekārtas iekšienē. Tikmēr skrūvju dizaina izmaiņas ir pavisam vienkāršas, tās galviņu aprīkojot ar plastmasas uzgali, lai to būtu iespējams skrūvēt tikai ar pirkstiem, neizmantojot skrūvgriezi, kā tas bija līdz šim.

    Reklāma

    Atjaunotā konsoles versija pagaidām ir pieejama vien Austrālijas tirgum, taču sagaidāms, ka tās pakāpeniski varētu būt pieejamas visā pasaulē. Tā kā tie, kas uz šo konsoli joprojām gaida rindā, iespējams, saņems jau nedaudz citādāku modeli, kā izlaišanas brīdī. Pagājušajā nedēļa sociālajos tīklos parādījās informācija, ka vismaz LMT interneta veikalā uz laiku ir bijušas pieejamas jaunās konsoles par saprātīgu cenu. Tāpat tiek lēsts, ka šīs izmaiņas skārušas arī klasisko PS5 versiju ar disku lasītāju, taču tās vēl nebija iespējams apstiprināt no reāliem pircējiem. Sagaidāms, ka tuvākajā laikā parādīsies arī kāds izjaukšanas video, kas tad atklās, kā ticis samazināts konsoļu svars.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    25.08.2021 12:15

    Zinu dažus, kas LMT veikuši pasūtījumu vēl pagājušā gada nov/dec un joprojām nav saņēmuši savu konsoli..

    Čiekurs
    25.08.2021 12:23

    Tā pamatne, lai noliktu konsoli guļus ir pilnīgi čerez žopu veidota, izmantojot plastamas puņķus. Bet nu pofig- mūsdienu klasika.
    Par pieejamību kkur tīmeklī lasīju, ka Sony Center rindā gaida 1700 nelaimīgu dvēseļu.

    Tghh
    25.08.2021 16:48

    Ko neviens nedabūs. Nopirku ebay par dubultu cenu un po.

    REALAIS
    25.08.2021 23:55

    Jā, Latvija nav Sony prioritāšu sarakstā. 1700 varbūt ir daudz priekš LV apmēra, bet priekš Sony tāda piegāde noteikti nav tā vērta.
    Anglijā katru nedēļu tirgo ntos tūkstošu konsoļu.

    Pats personīgi dzīvojos pa UK un jau 5 mēnešu dzīvojos ar PS5, pa RRP cenu no Amazones dabūju

    Reklāma