Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izlaiduši oficiālu PlayStation 5 izjaukšanas video

    Jaunākie raksti

    Aptuveni mēnesi pirms oficiālas PlayStation 5 pieejamības pasaulē ražotājs Sony izlaidis spēļu konsoles izjaukšanas video, kurā parāda, kā tad izskatās jaunākais veikums. Šajā video apskatīta versija, kura aprīkota ar Blu-ray disku lasītāju.

    Uzreiz jau redzams, ka PS5 būs visai liela konsole tieši augstuma ziņā, gandrīz 40 cm, un kā norāda tehniskā departamenta viceprezidents, tad tā būs lielāka par PS4, taču ir sasniegts ievērojams jaudas palielinājums. Izjaukšanas gaitā redzams, ka konsolei ir salīdzinoši daudz dažādu plastmasas elementu, tomēr kopumā izjauktajā skatā to skaits ir aptuveni 20, un uzbūve izskatās pietiekami vienkārša.

    Reklāma

    Sony lepojas ar panākto tieši ventilēšanas jomā, jo šo gadu garumā ir noticis apjomīgs darbs, attīstot gan ventilatorus, gan dizainu, lai ierīci padarītu pēc iespējas klusāku, un kompānija ar nepacietību gaida, kad konsole nonāks pie lietotājiem. Tāpat tiek izmantots škidrais metāls dzēsēšanai, lai nodrošinātu ilgtspējīgāku darbību.

    Līdz ierīču izjaukšanas ekspertam JerryRigEverything gan neviena no ierīcēm vēl nav nonākusi, bet tas gan jau ir tikai laika jautājums. Tomēr YouTube ir pieejams video ar Xbox Series X izjaukšanas procesu, taču tas uzņemts jau pirms pusgada. PlayStation 5 spēļu konsole būs pieejama no 12. novembra noteiktos reģionos, bet visā pasaulē no 19. novembra, bet konkurente Xbox Series X klientiem būs pieejama pirmā jau no 10. novembra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maisinsvaig
    12.10.2020 16:17

    Ar kādu mērķi viņiem ir šis video? Tipa, še jums tutorial, beidzies lauzt tās konsoles?

    Krotow
    12.10.2020 18:02
    Reply to  Maisinsvaig

    Apmēram tā. Būs apnicis atšūt ziņkārīgos, kuri aplauzuši savu pleišu korpusu plastmasas un pēc tam mēģina apmainīt garantijā.

    Ok.
    13.10.2020 00:43
    Reply to  Maisinsvaig

    Lai būtu redzams, kas lācītim īsti vēderā.
    Galvenā informācija no tā video ir dzesēšanas sistēmas uzbūve, viegli izņemams un tīrāms ventilators, un parādīts, ka procesors ir pārklāts ar škidro metālu, kas ir daudz labāk nekā parastā termopasta.

    digitalk
    13.10.2020 23:45
    Reply to  Ok.

    šķidrajam metālam pietiek savu problēmu ar “koroziju”. ja tās dēļ sistēmas sāks iziet no ierindas pēc kaut vai 5 gadiem, tad Sony toč dabūs sejā kolektīvo tiesvedību, kurā varēs apsūdzēt par planned obsolence jeb ļaunprātīgu sabotāžu.

    Reklāma