Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook Dating serviss papildināts ar audio saziņas iespējām

    Jaunākie raksti

    Pandēmijas laiks vēl vairāk ir veicinājis digitālo iepazīšanās servisu popularitāti, un Facebook Dating ir papildinājis savu funkcionalitāti ar audio saziņas iespējām.

    Facebook radītais iepazīšanās serviss, iespējams, nav tik populārs kā Tinder lietotne, un, lai veicinātu tā atpazīstamību un lietotāju interesi, Dating servisā tagad būs pieejama audio saziņas iespēja. Ja līdz šim varēja tikai veikt saraksti, tad tagad lietotāji varēs arī uzsākt zvanu ar savu simpātiju. Protams, sākumā abām pusēm būs jāizrāda interese vienai par otru, bet pēc tam jau varēs arī sazvanīties pašā lietotnē. Nekas oriģināls vai īpašs, bet jauna funkcionalitāte šajā servisā.

    Reklāma

    Tāpat lietotāji varēs izvēlēties divu veidu meklējamās distances, tās papildot ar vienkāršu iespēju “Anywhere”, kas ļaus savu potenciālo otro pusīti meklēt visā pasaulē. Interesanta iespēja būs Facebook algoritmam piedāvāt tādus partnerus, kuri atrodas ārpus meklēšanas apraksta, un kas varētu būt “laimīgā loze”. Facebook Dating nav vienīgais virtuālais iepazīšanās serviss no sociālā tīkla, jo aprīlī tika palaista lietotne Sparked, kas ļauj veidot līdz četrām minūtēm garus “ātros” video randiņus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma