Web Analytics
More
    Reklāma

    Atklāti pirmie amerikāņu kalniņi uz kruīza kuģa

    Jaunākie raksti

    Jūlija beigās noticis visai interesants notikums kruīza kuģu un izklaides jomā, jo divus gadus pēc izziņošanas ir pieejams pirmais atrakciju parks – amerikāņu kalniņi – tieši uz kruīza kuģa.

    Jaunais izklaides brauciens Bolt Ultimate Sea Coaster atradīsies uz kruīza kuģa Carnival Mardi Gras, kuru bija paredzēts palaist ūdeņos tieši pagājušā gada novembrī, tomēr koronavīruss izmainīja šo situāciju. Šis kuģis būs īpašs ar to, ka tas būs pirmais atpūtas un izklaides kruīza kuģis, uz kura atradīsies amerikāņu kalniņi, un šis būs jauns veids kā piesaistīt kruīza baudītājus. Viena no lielākajām atškirībām, salīdzinot ar šāda veida atrakcijām uz stabila pamata ir tas, ka braucienu ar Bolt vadīs pats cilvēks, jo nebūs pietiekama inerce, lai tas spētu braukt pats.

    Reklāma

    Tātad tas būs brauciens ar elektrisku divvietīgo “motociklu”, kura ātrumu visu laiku būs iespējams regulēt. Tas varēs sasniegt iespaidīgus 64 km/h, kas noteikti ļaus izbaudīt jūras slimību visā tās krāšņumā. Kaut arī Bolt neizceļas ar ļoti lielām cilpām, tomēs tas pacelsies 57 m virs jūras līmeņa, sniedzot patīkamu skatu. Kā jau varam nojaust, tad kruīza izbraucienu cenas parasti ir pietiekami augstas, taču lai brauktu ar šo atrakciju, būs nepieciešams šķirties vēl no papildu maksas, kura nebūs iekļauta brauciena izmaksās. Iespējams, tas ir veids, kā mēģināt samazināt zaudējumus, kurus nesusi pandēmija.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    11.08.2021 10:35

    Pandēmijas laikā lūžņos tika sagriezti vairāki kruīza kuģi!

    Krotow
    11.08.2021 14:01

    Kalniņi ir štrunts. Uz kruīza kuģa jātaisa akvaparks, kur ekstrēmā truba beidzas kuģa aizmugurē un šļūcējus ieplivina okeānā. Kurš aizpeldēs atpakaļ līdz kuģim, dabūs kompekti. Pārējos dabūs haizivis.

    Last edited 2 years ago by Krotow
    Māris
    12.08.2021 19:07

    Kāpēc uz kuģa ir mazāka gravitācija nekā zemes?

    Ķengurs
    12.08.2021 19:22
    Reply to  Māris

    Gan jau tulkots raksts, bēt jēga nav saprasta. Ticamākais, ka nepietiek augstums, lai attīstītu pietiekami lielu inerci

    Last edited 2 years ago by Ķengurs
    0939
    12.08.2021 19:58

    citos avotos par gravitāciju nav minēts ne ar vārdu, tik tas, ka paātrinājumu nodrošina elektriskā piedziņa (acīmredzot, kāds nolēmis to traktēt kā salīdzinājumu ar gravitāciju uz sauszemes). šobrīd $15 par 2 apļiem (2x800m), ilgums ~30sek, cenas var mainīties atkarībā no pieprasījuma.

    Reklāma