Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotne TikTok testē īso video stāstiņu iespēju

    Jaunākie raksti

    Šis laikam nav nekāds pārsteigums, taču kāds lietotājs sociālajā tīklā Twitter dalījies ar savu atklājumu, ka lietotnē TikTok tagad ir iespējams izveidot īsus video stāstiņus, līdzīgā kā jau citās zināmajās lietotnēs.

    Šo ziņu ir apstiprinājis arī TikTok, un ir oficiāli skaidrs, ka tiešām sociālais tīkls testē jaunu veidu, ko sniegt satura veidotājiem un patērētājiem. Šie “storiji” darbosies līdzīgi kā Snapchat un Instagram pieejamie, jo tos varēs redzēt 24 stundas kopš publicēšanas brīža, kā arī būs ierobežots to ilgums. Tāpat skatītājiem būs iespēja reaģēt uz šiem video stāstiņiem un atstāt komentāru, bet pašiem veidotājiem redzēt, kurš tos ir apskatījis. Lai saturu padarītu krāsaināku, būs iespējams pievienot tekstus, mūziku un dažādus citus elementus.

    Reklāma

    Video stāstiņus varēs izveidot, pavelkot ekrānu no kreisās uz labo pusi, kur parādīsies “Create” poga, kā arī citu lietotāju veidotie stāstiņi. Šī funkcionalitāte gan vēl ir testa režīmā un nav zināms, kad TikTok to oficiāli izlaidīs, tomēr ir daļa lietotāju, kuri jau to var izmantot. Jebkuram sevis cienīgam sociālajam tīklam ir video stāstiņu iespēja, bet, piemēram, Twitter savu risinājumu Fleets izvēlējusies slēgt jau pēc 8 mēnešu darbības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma