Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram testē saišu pievienošanu video stāstiņos visiem iPhone lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Lietotne Instagram sākusi testēt iespēju pievienot mājaslapu saites savos video stāstiņos ikvienam lietotājam, kas līdz šim bijis pieejams tikai noteiktam lietotāju lokam. Funkcionalitāte gan pagaidām tiek testēta iPhone viedtālruņos.

    Iespējams, ka skatoties Instagram storijus, būsiet pamanījuši iespēju pavilkt savu pirkstu no ekrāna apakšas uz augšu, lai atvērtu kādu noteiktu mājaslapu. Šobrīd šāda iespēja ir pieejama vienīgie tiem lietotājiem, kuru konti ir oficiāli apstiprināti lietotnē, kā arī tiem, kuriem ir vismaz 10 tūkstoši sekotāju. Tas nozīmē, ka šī iespēja ir pietiekami ierobežota, taču šobrīd Instagram sācis testēt iespēju stāstiņos atzīmēt saites kā atsevišķu papildinājumu, līdzīgi, kā šobrīd tiem tiek pievienoti teksti, emocijzīmes vai cita veida informācija. Tātad saiti nebūs iespējams pavilkt no augšas uz leju, bet gan vienkārši vajadzēs uz tās uzspiest.

    Reklāma

    Avots: 9TO5Mac

    Tas nozīmē, ka šāda risinājumā gadījumā sekotājiem un citiem skatītājiem būs iespējams atbildēt uz šo storiju, kas nebija iespējams līdz šim. Instagram vēlas sekot līdz lietotāju paradumiem, lai atrastu kāds ir labākais risinājums interneta saišu atvēršanai – ar pavilkšanas iespēju vai vienkārši uzspiežot uz tās. Papildu tam testu laikā tiek analizēts kādu informāciju lietotāji šādā veidā vēlas publiskot, izvairoties no dezinformācijas un viltus ziņu atspoguļošanas.

    Pagaidām šī funkcionalitāte darbojas tikai iPhone, tātad iOS lietotājiem, un ļoti izkaisīti, tā kā jums ir iespēja pārbaudīt savu Instagram lietotni, vai esiet viens no laimīgajiem, kuri savos stāstiņos tagad var pievienot saites. Instagram plānos, protams, ir šo iespēju piedāvāt ikvienam lietotājam, kad tā būs kārtīgi notestēta un gatava oficiālai palaišanai.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma