Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple sāk atsevišķi tirgot jauno klaviatūru ar iebūvētu TouchID sensoru

    Jaunākie raksti

    Sākot no 4. augusta Apple ir papildinājis savu interneta veikalu ar iespēju iegādāties jauno klaviatūru ar iebūvētu TouchID sensoru, kura tika īpaši prezentēta ar atjaunoto iMac datoru.

    Aprīļa beigās Apple prezentēja uzlabotu iMac galda datoru, kurš tagad ir aprīkots ar M1 ARM procesoru, kā arī jaunu uzņēmuma klaviatūru, kurā iebūvēts pirkstu nospieduma lasītājs, kuru varam redzēt iepriekšējo paaudžu iPhone modeļos. Tagad šī klaviatūra tiek pārdota atsevišķi, sniedzot iespēju ikvienam iegādāties jauno produktu un atjaunot savu Apple aksesuāru klāstu. Tiesa, lai izmantotu TouchID iespēju šajā klaviatūrā, būs jālieto kāds no datoriem, kurš šobrīd ir aprīkots ar M1 procesoru – MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini un iMac. Protams, tā darbosies arī ar jebkuru citu datoru, tomēr tad nebūs iespējams izmantot pirkstu nospieduma autentifikāciju. Tādā gadījumā Apple ir atjaunojis arī parasto Apple Magic Keyboard, tajā nepiedāvājot TouchID.

    Pirkstu nospieduma sensors ļauj autentificēties ierīcē, apstiprināt Apple Pay maksājumus un veikt citas darbības. Lielākā atšķirība no iMac piedāvātajām klaviatūrām ir tā, ka iegādājoties šo datoru, klaviatūra un datorpele būs kādā no košajām septiņām krāsām, bet pērkot to atsevišķi, Magic Keyboard būs pieejama tikai baltā/sudraba krāsā. Klaviatūra ar TouchID sensoru maksās 159 EUR, bet pilnā versija sasniegs 185 EUR. Parastāko Magic Keyboard versiju varēs iegādāties par 109 EUR. Šis arī ir viens no produktiem, kurš saņēmis jauno pīto kabeli, līdzīgi kā Apple HomePod mini.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    06.08.2021 09:04

    Nu ta beidzot!

    Reklāma