Web Analytics
More
    Reklāma

    Peloton izlaiž savu pirmo trenažieru videospēli

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Peloton šajā pandēmijas laikā noteikti bijis viens no tiem, kas gozējies saulītē, jo piedāvā mūsdienīgas un virtuālas treniņu iespējas gan uz stacionārajiem riteņiem (Body Bike), gan uz skrejceliņa, ir izdevies savu pirmo sporta videospēli Lanebreak.

    Šādas ar sportiskajām aktivitātēm veidotās videospēles nav jaunums, taču tas ir kas svaigs no Peloton servisa, kas līdz šim virtuāli savienoja savu produktu izmantotājus ar treneriem un ekrāniem, ar ko ir aprīkotas ierīces. Tagad stacionāro riteņu īpašnieki varēs mīties un spēlē Lanebreak izvairīties no šķēršļiem, un intensitāte būs saistīta arī ar attiecīgas mūzikas atskaņošanu. Spēles sižets ir pavisam vienkāršs, bet atbilstošs, lai motivētu trenēties un sniegtu kādu papildu motivācijas elementu braucējam.

    Reklāma

    Avots: Peleton

    Lanebreak spēlētāji saņems dažādas atlīdzības un varēs redzēt savu progresu, lai tādējādi vēl vairāk stimulētu cilvēkus trenēties. Peloton uzskata, ka atbilstoša mūzikas atskaņošana fonā darbosies gan kā ierasta lieta sporta nodarbībā, gan arī palīdzēs jauniem spēlētājiem tai ātrāk pielāgoties. Tiesa, konkurence šajā jomā ir spēcīga, un vēl viens pandēmijas veiksmes stāsts noteikti ir Zwift serviss, kas ļauj interpretēt dažādas riteņbraukšanas sacensības un maršrutus ekrānā, izmantojot velosipēdu mājas apstākļos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gribu pirkt
    01.12.2021 19:05

    Kur var nopirkt????

    digitalk
    01.12.2021 20:47
    Reply to  Gribu pirkt

    beta. nākamgad tirgos.

    Reklāma