Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple varētu iegādāties modīgo fitnesa zīmolu Peloton

    Jaunākie raksti

    ASV bāzētais investīciju uzņēmums Deepwater Asset Management izteicis prognozi, ka Apple šajā gadā varētu iegādāties fitnesa zīmolu Peloton. Tādējādi spēcinot savas pozīcijas sportisko aktivitāšu segmentā.

    Tas varētu tikt darīts ar domu, lai vēl vairāk integrētu Apple Watch ar dažādām aktivitātēm un trenažieriem, kļūstot par neatsveramu daļu no šādas ekosistēmas. Kā arī tas ļautu vēl vairāk paplašināt potenciālo Apple Fitness+ lietotāju bāzi. Pēc pēdējiem aprēķiniem Peloton šobrīd ir 3 miljoni aktīvo abonentu, kas varētu palielināt Apple abonēšanas servisu ieņēmumus par 1.7 miljardiem dolāru.

    Peloton savu uzplaukumu piedzīvoja pandēmijas laikā, kad cilvēkiem bija liegta iespēja apmeklēt publiskās sporta zālē. Tiesa, kopš tā laika esam atgriezušies ierastajā ritmā, līdz ar to uzņēmuma akciju vērtība ir kritusies par 96%, salīdzinot ar 2021. gadu. Šis varētu būt viens no iemesliem, kāpēc šāds pirkums no Apple puses varētu nebūt pārāk izdevīgs un tālejošs nākotnē.

    Ja iegāde tiešām notiktu, tad jautājums būtu par esošajiem Peloton abonentiem, kam, iespējams, būtu jāpāriet pie Apple. Tomēr nav teikts, ka visi šie lietotāji ir šīs ekosistēmas dalībnieki ikdienā. Peloton ir ļoti plaša digitālo treniņu bibliotēka, kas varētu interesēt Apple. Vai šī prognoze vispār piepildīsies, to rādīs jaunais gads.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma