Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple beidzot izlaiž savu ārēji pievienojamo MagSafe bateriju

    Jaunākie raksti

    Par šo aksesuāru tika baumots un runāts jau uzreiz, kad 2020. gada oktobrī tika prezentēti iPhone 12 modeļi, un tā ir ārēji pieliekamā baterija, izmantojot MagSafe magnētu tehnoloģiju. Taču tikai tagad tā ir pieejama interesentiem.

    Ja šajā gadā nākamie iPhone modeļi tiks prezentēti septembrī vai oktobrī, tad šis aksesuārs principā būs prezentēts vien pāris mēnešus pirms jauna Apple viedtālruņa izlaišanas, kas nsv ierasta prakse no uzņēmuma. Iepriekšējo paaudžu iPhone modeļi vienmēr saņēma speciālu vāciņu, kurā bija iebūvēta papildu baterija, taču ar jauno MagSafe tehnoloģiju tika gaidīts nedaudz citādāks risinājums – ārēji pievienojama baterija. Kas tad beidzot arī no paša Apple ir pieejama, jo iepriekš konkurenti nav snauduši, un izveidojuši savas uzlādes ierīces.

    Avots: Apple

    Jaunā MagSafe ārējā baterija būs spējīga telefonu uzlādēt ar 5W jaudu, kas nav pārāk daudz. To būs vienkārši jāpievieno telefona aizmugurē un uzlāde sāksies. Baterija būs vienā izmērā un to varēs izmantot ar visiem četriem iPhone 12 modeļiem. Tiesa, nav norādīta cik tad liela ir šī akumulatora ietilpība un cik ilgu uzlādi būs iespējams saņemt. Tāpat pircējiem būs jārēķinās, ka jāizmanto savs Lightning uzlādes kabelis, jo iepakojumā ir tikai ārējā baterija. Izskatās, ka šī baterija darbosies tikai tad, ja tā ir tieši uzlikta iPhone aizmugurē bez vāciņiem, izņemot īpašo MagSafe vāciņu, lai nodrošinātu bezvadu uzlādi. To gan pierādīs prakse.

    Apple MagSafe ārējās baterijas cena Eiropā ir 109 EUR, un tās piegāde varētu būt jūlija beigās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Guntars K
    15.07.2021 11:44

    Mazs solis cilvēkam, bet milzīgs leciens Apple fanātiem. Nedaudz būs novērsta narkomānija trīcēt dēļ kārtējās devas pie rozetes. ;) :D

    Kursors.lv
    15.07.2021 12:01
    Reply to  Guntars K

    Mūsdienās visi salīdzināmie telefoni “tur” līdzīgi. Atšķiras tikai uzlādes spējas.

    Edgars Briedis
    15.07.2021 20:43

    Henrijs rakstā nav pieminējis, manuprāt, pašu interesantāko. To, ka šo akumulatoru lādēs pats iPhone 12 telefons. Tas nozīmē, ka pievienojot bateriju telefona aizmugurē un iespraužot telefonā uzlādes vadu, lādēsies gan telefons, gan pievienotā baterija. Baumas par power share iespējām iPhone 12 modeļos nav bijušas tikai baumas.

    Reklāma