Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamais iPhone 13 varētu saņemt lielāku bezvadu uzlādes spoli, kas nodrošinātu reverso uzlādi

    Jaunākie raksti

    Parādījušās baumas par to, ka nākamie iPhone 13 tomēr varētu saņemt reversās bezvadu uzlādes iespēju, ko nodrošinās lielāka iebūvētā bezvadu uzlādes spole nākamajā viedtālruņa modelī.

    Šī informācija nāk no zināmā Apple “jūtūbera” EverythingApplePro, kurš pārsvarā veido dažāda veida saturu, analizējot baumas par nākotnes Apple produktiem. Savā jaunākajā video viņš uzsver to, ka iPhone 13 modelim būtu jāsaņem izmēros lielāka bezvadu uzlādes spole. Tā nodrošinās gan ērtāku bezvadu uzlādi, jo tās virsma būs lielāka, kā arī tādējādi tiktu uzlabots MagSafe tehnoloģijas magnētu stiprums, kas šobrīd nav pārāk spēcīgi. Tāpat tiek lēsts, ka šīs izmaiņas beidzot nodrošinās abpusējo bezvadu uzlādi, ko lielākie konkurenti savos viedtālruņos piedāvā jau  vairākus gadus.

    Reklāma

    Kaut arī iepriekš izskanēja informācija, ka abpusējo uzlādi Apple viedtālruņos mēs varētu ieraudzīt ne ātrāk kā 2022. gadā, tad šī ziņa to apgāž. Protams, tās ir tikai spekulācijas un spriedumi no pieejamām baumām par jauno iPhone 13 modeli. Jebkurā gadījumā tas ļautu ērtā mirklī uzlādē AirPods austiņu uzlādes kārbiņu un arī Apple Watch, kas šajā kontekstā ir visinteresantākā iespēja. Protams, šādas uzlādes iespējas ļoti strauji izmantotu paša telefona resursus, līdz ar to Apple nesteidzas ar šādu funkcionalitāti. Jau šobrīd jaunākajiem iPhone nav lielākā baterija salīdzinot tās ietilpību pret konkurentiem, tomēr programmatūras un komponenšu mijiedarbība ļauj to izmantot efektīvāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma