Web Analytics
More
    Reklāma

    Sfērisks statīvs pārvērtīs Apple Watch par interesantu modinātājpulksteni

    Jaunākie raksti

    Tie, kuri jau šobrīd ikdienā lieto Apple Watch viepdulksteni, zina, ka, ieslēdzot to nakts režīmā, ir iespējams ērtāk redzēt pašreizējo laiku, datumu un modinātāja laiku. Tomēr noliekot to netālu no galvas uz naktsskapīša, būs ļoti grūti saskatīt mazo ekrānu, tāpēc NightWatch piedāvā savu turētāju, kas uzlabos redzamību.

    Īpašai turētājs ir sava veida dokstacija, kurā iestiprināt savu Apple Watch, un tas darbosies gan kā palielināmais stikls, gan kā skaņas pastiprinātājs, lai labāk dzirdētu rīta modinātāju. NightWatch radītā produkta mērķis ir vienkārši padarīt ērtāk redzamu un lietojamu Apple Watch viedpulksteni, ja to ir vēlme izmantot kā modinātājpullksteni. Tomēr joprojām nāksies izmantot oriģinālo lādētāju, kuru būs nepieciešams iestiprināt šajā turētāja, lai pulkstenis nakts laikā arī uzlādētos. Turētājs principā sastāv no viengabala caurspīdīga un noslīpēta stikla.

    Reklāma

    Avots: NightWatch

    Interesanti, ka lai redzētu informāciju gulēšanas režīmā, ir nepieciešams pieskārties ekrānam, un NightWatch norāda, ka to būs iespējams izdarīt arī caur viņu palielināmo stiklu. Šis gan būs jāpārbauda praksē, jo beigās var izrādīties, ka nemaz nebūs tik ērti ieslēgt pašu Apple Watch ekrānu, bet vismaz skaņas pastiprinošā iespēja noteikti noderēs, dzirdot zvanam modinātāju. Turētāja cena ir 42,95 EUR, un to jau ir iespējams iegādāties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tievais
    18.06.2021 10:33

    Sentēvu metode- ielej glāzē ūdeni un noliec aple pulksteni aiz glāzes, iznāks identisks turētājs, tik par meazliet zemāku cenu.

    Tomass
    18.06.2021 17:21

    Lai aktivizētu displeju nav nepieciešams obligāti pieskarties ekrānam, pietiek uzsist ar pirkstu pa skapīti uz kura stāv un displejs ieslēgsies, strādā ideāli un ekrāns ir uzreiz uz tumšāko lai neapžilbinātu

    Reklāma