Web Analytics
More
    Reklāma

    Patriot izlaiž SUPERSONIC RAGE PRIME USB 3.2 Gen2 zibatmiņu

    Jaunākie raksti

    PATRIOT ar prieku paziņo par savas SUPERSONIC zibatmiņas sērijas vadošā modeļa – SUPERSONIC RAGE PRIME USB 3.2 Gen2 izlaišanu. Šajā zibatmiņā ir iekļauts jaunākais kontrolieris tirgū, lai nodrošinātu ātrāko datu pārsūtīšanas un rakstīšanas ātrumu, un tas ir aprīkots ar iebūvētu siltuma sensoru, lai uzraudzītu ierīces temperatūru, nodrošinot izcilu izturību un stabilitāti. Savietojams ar Windows 10/8/7/Vista/XP/2000, Linux 2.4 un jaunākām versijām, Mac OSX 10.6 un jaunākām versijām.

    SUPERSONIC RAGE PRIME USB 3.2 Gen.2 zibatmiņa ir galīgais risinājums patērētājiem, kuri pieprasa daudzplatformu pārnēsājamu datu glabāšanas risinājumu ar izcilu uzbūves kvalitāti un ir pieejams 250 GB, 500 GB un 1 TB ietilpībā.

    Reklāma

    “Ar panākumiem nesen uzsāktajā SUPERSONIC RAGE PRO mēs nolēmām pārkāpt robežas un piedāvāt jaunu disku, kas ir ne tikai ātrāks, bet arī ar lielāku apjomu. Starpplatformu atbalsts ir lieliski piemērots sarežģītai datu pārsūtīšanai un pat ļauj jums palaist lietotnes no paša diska, “sacīja Roger Shinmoto, produktu attīstības viceprezidents. “SUPERSONIC RAGE PRIME ir pielāgots, lai lietotājiem piedāvātu pārsteidzošu lasīšanas veiktspēju, padarot to perfektu vizuālām prezentācijām un izklaidēm.”

    SUPERSONIC RAGE PRIME izmanto moderno kontrolieru priekšrocības un apvieno augstas kvalitātes zibatmiņu, kas ļauj diskam nodrošināt līdz pat 600 MB / s datu lasīšanas veiktspēju. Lietotāji, piemēram, video satura veidotāji, 2D grafiskie dizaineri un animācijas veidotāji, maksimāli izmantos tā ātro pārsūtīšanas ātrumu prezentācijām un darbam ar dizainu. Izmantojot uzlaboto lasīšanas ātrumu, disks var darboties arī kā neatkarīgs klēpjdatoru un galddatoru glābšanas disks.

    Katrā diskā ir iebūvēts LED indikators, kas lietotājiem ļauj vizuāli apstiprināt, kad dati tiek apstrādāti, un ir pilnībā saderīgs ar plug-and-play. Ierīcei ir augstas kvalitātes izturīgs korpuss, kas nodrošina papildu aizsardzību pret kritiena bojājumiem. SUPERSONIC RAGE PRIME USB 3.2 Gen 2 zibatmiņas diska ietilpība ir piedāvātā 3 variantos: 250 GB, 500 GB un 1 TB ar 5 gadu Patriot garantiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rudzu rikas
    06.07.2021 18:37

    Vajag reālu lietotāju testus, kāds ir read/write sustainable speed. Ja tie lielie ātrumi tiek nodrošināti tikai pirmās 10-30 sekundes tad tas viss ir fufelis un sevis slavināšana. Tiem, kas tankā – ļoti daudzām mūsdienu fleškām tieši tā arī ir. Ātrums krīt/paliek nestabils pēc pirmajām X sekundēm. Ļoti kaitinoši tas ir, ja tu, piemēram rgibi nokopēt 50GB failu vienā piegājienā bez lieka čakara. Ražotāju atruna droši vien ir, ka tas ir pašu datu drošībai ilgtermiņā (lai pārāk neuzkarst korpuss pie ilgstošas liela apjoma darbībām). Tomēr vecāka modeļa fleškām tādi ierobežojumi parasti nebija.

    rudzu rikas
    06.07.2021 20:41
    Reply to  rudzu rikas

    Reku kāds jau paspējis notestēt – https://www.notebookcheck.net/Patriot-launches-Supersonic-Rage-Prime-USB-3-2-Gen-2-stick-with-5-year-warranty-and-up-to-600-MB-s-read-speeds.546758.0.html

    Nu, ja ir ~200+MB/s sustainable write tad man ar to pilnībā pietiktu. Jāpalasa vēl atsauksmes un varbūt jāpaņem kaut kad, vēlāk.

    Kursors.lv
    06.07.2021 21:14
    Reply to  rudzu rikas

    Mēs arī šo ierīci plānojam notestēt. Pamērīsim visādos veidos tās spējas.

    Reklāma