Web Analytics
More
    Reklāma

    VIPER GAMING izlaiž VIPER ELITE II DDR4 atmiņu

    Jaunākie raksti

    VIPER, kas ir preču zīmes PATRIOT spēļu zīmols un pasaules līderis veiktspējas atmiņā, cietvielu diskdziņos un zibatmiņas krātuvēs, šodien ar lepnumu paziņo par savas VIPER ELITE II operatīvās atmiņas laišanu tirgū. VIPER ELITE II savu veiksmīgo dizainu pārņem no godalgotās ELITE PERFORMANCE MEMORY sērijas un joprojām nodrošina nepārspējamu stabilitāti un virstaktēšanas potenciālu dzelžu entuziastiem un nopietniem spēlētājiem. Tas ir pielāgots datoru veidotājam, kurš meklē uz veiktspēju vērstu atmiņas risinājumu bez RGB ar plašu ātrumu un ietilpības diapazonu.

    “VIPER ELITE II ir saprātīgs jauninājums mūsu populārajām un godalgotajām VIPER ELITE sērijām, un līdz ar to mēs visu atgriežam pie pamatiem un būtiskākajiem jautājumiem par to, kā būtu jāuzbūvē izcils DRAM modulis. Veidojot VIPER ELITE II mēs koncentrējamies uz ātrumu, ietilpību un stabilitāti, “sacīja Roger Shinmoto, VIPER  viceprezidents. “Šie atmiņas komplekti piedāvā daudzas iespējas spēlētājiem vai satura veidotājiem, kuri vēlas paaugstināt savas sistēmas veiktspēju un joprojām uztur slepenu izskatu savos datoros.”

    Reklāma

    VIPER ELITE II ir aprīkots ar jaunu siltuma izkliedētāja dizainu, lai parādītu VIPER  zīmola elementus. Militāras klases alumīnija apvalks aizsargā moduli, lai nodrošinātu izcilu siltuma novadīšanu un saglabātu sistēmas stabilitāti vislielākās slodzes apstākļos. Turklāt katrs modulis ir veidots no 10 slāņu PCB, izmantojot tikai visaugstākās kvalitātes ar rokām pārbaudītas atmiņas mikroshēmas un komponentes, lai nodrošinātu, ka katrs modulis atbilst VIPER  stingrajiem kvalitātes standartiem, nodrošinot izcilu stabilitāti un uzticamību.

    VIPER ELITE II pilnībā atbalsta XMP 2.0 automātiskai profilēšanai uz profila bāzes un ir savietojams ar jaunākajām Intel un AMD mātesplatēm. Ar ierobežotu mūža garantiju VIPER ELITE II tagad ir pieejams gan vienā modulī, gan divu moduļu komplektos ar frekvencēm 2666MHz / 3200MHz / 3600MHz / 4000MHz un moduļa ietilpību 4GB / 8GB / 16GB / 32GB, piedāvājot maksimālu komplekta ietilpību 64GB (2x32GB).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma