Web Analytics
More
    Reklāma

    Canyon WS-303 3in1 Wireless charger bezvadu lādētāja apskats

    Jaunākie raksti

    Mūsu ikdiena vairs nav iedomājama bez dažāda kalibra gadžetiem un tos visus vieno nepieciešamība pēc uzlādes. Tāpēc pirms kāda laiciņa esam aizsākuši veidot apskatus arī lādēšanas ierīcēm. Galu galā, mūsdienās ir diezgan plaši pieejami lādētāji, kas vienlaicīgi spēj uzlādēt uzreiz vairākas ierīces un darīt to bez vadu palīdzības. Tas ir patiešām ērti!

    Šodien aplūkosim vēl vienu šādu bezvadu lādētāju – Canyon WS-303 3in1 Wireless charger. Šis lādētājs Latvijā maksā ap 40 eiro un piedāvā iespēju vienlaicīgi nodrošināt trīs ierīču bezvadu uzlādi. Konkrētais lādētājs būs īpaši piemērots Apple ierīču lietotājiem, jo vienlaicīgi varēsim uzlādēt telefonu, bezvadu austiņas un Apple Watch viedpulksteni. Canyon piedāvā arī vairākus citus bezvadu lādētājus.

    Reklāma

    Produkts iepakots kartona kastītē, kas ar savu formu atgādina sviestmaižu iepakojumus. Tajā atradīsim pašu lādētāju un 1.20m garu USB-A – USB-C kabeli. Ņemiet vērā, ka lādētāja komplektā nav iekļauts barošanas bloks un tāds būs jāpiemeklē pašiem. Canyon iesaka izvēlēties Quick Charge tehnoloģiju atbalstošu 24W vai 30W jaudas lādētāju. Latvijā šādi lādētāji maksās ap 20 eiro.

    Dizains un korpuss

    Šis ir 136 x 101 x 136mm liels un 226.5g smags statīva tipa bezvadu lādētājs uz kura bez problēmām varēsim izvietot arī pašus lielākos viedtālruņus. Man šāda dizaina lādētāji šķiet praktiskāki, jo ļauj vieglāk no telefona ekrāna nolasīt paziņojumus u.c. informāciju. Lādētājs ir pietiekami jaudīgs, lai spētu uzlādēt telefonus, kas tērpti vāciņos/maciņos. Galvenais, lai attālums starp lādēšanas virsmu un telefona aizmugures vāku ir ne lielāks par 7mm.

    Pats lādētājs ir veidots no melnas soft touch plastmasas un ierīces apakšpusē ir četras izmēros diezgan lielas gumijas peciņas stabilākai novietošanai uz virsmas. Tādējādi lādētājs pats nekur nešļūks, kad tam liksim virsū smagāku telefonu. Arī par uzbūves kvalitāti man nav nekādu pārmetumu. Jā, nav izmantoti tādi premium materiāli kā metāls vai stikls, taču izmantotā plastmasa ir pietiekami laba un ierīce salikta precīzi. Rezultātā ir iegūta ļoti simpātiska cena, jo šāda veida lādētāji mēdz maksāt arī 100+ eiro.

    Lādētāja pamatnē pa visu perimetru ir iebūvēta apgaismojuma josliņa. Tā vairākās krāsās attēlo uzlādes procesu. Apgaismojumu var izslēgt pieskaroties skārienjūtīgajai pogai virs Canyon logo.

    Lādēšanas spējas

    Lādētājs piedāvā iespēju vienlaicīgi uzlādēt līdz trīs ierīcēm. Izejas jaudas ir 15W / 10W / 7.5W / 5W atkarībā no uzlādes zonas un ierīce izmanto Qi standarta lādēšanu. Tādējādi varēsim arī pašu jaunāko Apple iPhone 12 viedtālruni uzlādēt maksimālā 15W (bezvadu) jaudā. Canyon Wireless Charging Station lādētāja darbību kontrolē IC Nuvoton mikroshēma. Tāpat ierīces uzbūvē ir padomāts par drošību un tiek izmantotas sekojošas aizsardzības metodes:

    • OCP (Over Current Protection)
    • OVP (Over Voltage Protection)
    • OTP (Over Temperature Protection)
    • FOD (Foreign Object Detection)

    Ar šo lādētāju mēs varam uzlādēt Apple iPhone 8 un jaunākus viedtālruņus, kas nodrošina Qi bezvadu uzlādi, kā arī Apple AirPods 2, AirPods Pro, kā arī citas bezvadu austiņas ar Qi uzlādes iespēju un visus Apple Watch viedpulksteņus. Tādējādi šis bezvadu lādētājs ar plašām pielietojuma iespējām.

    Secinājumi

    Raugoties uz kopējo bezvadu lādētāju piedāvājumu Latvijā, visai ātri redzēsim, ka Canyon WS-303 3in1 Wireless charger ar savu ap 40 eiro cenu ir ļoti labs pirkums. Īpaši labs pirkums tas būs tiem, kam jau ir kāds neizmantots barošanas bloks, jo tas komplektā nav iekļauts.

    Es pats jau pāris gadus savu iPhone lādēju tikai uz bezvadu lādētājiem, jo tas, lai arī nav ātrākais uzlādes veids, ir vienkāršākais. Uzliki telefonu uz paliktņa un tas uzsāk lādēšanās procesu. Ja mums ir iPhone, tad ir liela iespējamība, ka izmantojam arī Apple AirPods austiņas un/vai Apple Watch viedpulksteni. Šāds kombinētais lādētājs atvieglo mūsu dzīvi, jo vienuviet varēsim veikt visu šo ierīču uzlādi un tai ir nepieciešams tika viens fizisks vads.

    Nevajag arī piemirst, ka šo lādētāju var varam izmantot, lai uzlādētu arī citu ražotāju un platformu mobilās ierīces, jo Qi bezvadu uzlādes standarts ir plaši izplatīts visā pasaulē. Tāpēc pavisam droši varēsi veikt sava Android telefona un to pavadošo austiņu uzlādi.

    Īsumā – labi uzbūvēts un patiešām prakstisks gadžets, kas nemaksā pārāk dārgi. Rekomendējam!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    06.07.2021 13:03

    Nepirktu tikai tā iemesla pēc,ka nav iekļauts barošanas bloks. Ja telefonam neiekļaušana daļēji ir attaisnojama,tad šeit vairs nē,tas nekas,ka USB galā. Uzteiz japierēķina 25Eur labam baroklim.

    Oskars Pūris
    15.10.2021 11:50

    Pavelkoties Kursora rekomendācijai iepirku divus gab. – man un sievai, tā kā mums abiem ir aifoni, watch un airpodi. Pēc pirmās nakts uzlādes likās, ka sūtīšu abus atpakaļ uz internetbodi. Ar aifoniem un austiņām viss OK, bet ar pulksteņiem viss slikti. Kā es saprotu, tad uzlādes stacijai magnēti par švaku. Vakarā uzreiz pēc pulksteņa (watch 3 sērija) uzlikšanas pulkstenis ik pa brīdim “atsāk” uzlādi ar to stulbo skaņas signālu. Noņēmu siksniņu un it kā uzliku precīzi uz uzlādes vietas, likās, ka palika labāk … Savukārt otrs pulkstenis (watch 5 sērija) uz otras uzlādes stacijas, ap diviem naktī sāka to pašu sviestu! Protams gulēt nebija iespējams un noņēmu to nost no uzlādes. Un no rīta ap 6, atkal sāka gļukot sievas series 3 … kā jau teicu, ir doma atteikties no pirkuma, bet vēl domāju paeksperimentāt ar Shortcuts automatizāciju – uzliku lai pulksteņiem no 22-08:00 automātiski ieslēdzas Silent mode. Rēdzēs kā būs. Visādi citādi, dokstacija patīk, iPhone 12 der kā uzliets. iPhone 13 pro max lai arī liekas, ka mazliet par lielu, bet ir OK. Izmantoju Samsung barošanas blokus, kas bija palikuši no iepriekšējām dokstacijām. Tā kā man uzlādes ātrums nav noteicošais, tad pietiek arī ar 14W, kaut arī dokstacijas ražotājs… Read more »

    Oskars Pūris
    12.11.2021 15:27

    Tātad, ir pagājis mēnesis kopš “lietoju” šos produktus. Labāk nav palicis. Iegādājos 25W Samsung PD/QC USB Type C tīkla barošanas bloku, bet tas neko nemainīja. Joprojām pulksteņi uzlādes laikā neregulāri aptur/uzsāk uzlādi. Bija arī gadījums, ka nakts laikā lādētājs bija vienkārši izslēdzies. Sākumā nodomāju, ka nobeidzies, bet nē, izraujot un iespraužot USB vadu tas atsāka darboties. Protams, ka no rīta pulksteņa baterija bija tukša, telefona un austiņu akumulatori pustukši … un tas stulbais led apgaismojums – vienam no lādētājiem, tas pats no sevis naktī ieslēdzas un sāk diskotēku! Visas gaismas pēc kārtas sāk mirgot!
    Pilnīgi noteikti NEIESAKU ietādāties šo izstrādājumu! Labāk piemaksāt un nopirkt normālu bezvadu lādētāju, un nečakarēt sev nervus.

    Reklāma