Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” drīzumā palaidīs jaunumu abonēšanas pakalpojumu “Revue”

    Jaunākie raksti

    Turpinot saviem lietotājiem piedāvāt svaigas un atjaunotas iespējas, “Twitter” drīzumā plāno palaist jaunu pakalpojumu, kas ļauj abonēt citu lietotāju kontus/kanālus līdzīgi kā tas ir, piemēram, “Youtube” un saņemt jaunumus. Kompānija janvārī iegādājās uzņēmumu “Revue”, kas nodarbojas ar jaunumu piegādes pakalpojumiem, un nu šo servisu integrē mikroblogošanas vietnē.

    Reklāma

    Šī iespēja varētu būt īpaši noderīga tiem, kuriem ir daudz sekotāju un kuri vēlas, lai lietotāji ir informēti par viņu aktivitātēm un jaunumiem. Drīzumā šo funkciju būs iespējams pievienot savam profilam, lai to kā kanālu varētu abonēt. Pēc tam, kad lietotājs būs apstiprinājis kanāla abonēšanu, “Revue” sāks sūtīt jaunumus uz to e-pastu, kas piesaistīts “Twitter” kontam.

    “Revue” ir tikai viena no funkcijām, ko “Twitter” ieviesis lietotāju un to sekotāju mijiedarbības veicināšanai. Maijā ziņojām, ka uzņēmums palaidis “Tip Jar” funkciju, kas ļauj samaksāt dzeramnaudu saviem “Twitter” elkiem. Taču no pašām, pašām svaigākajām iespējām vērts pieminēt maksas abonēšanas pakalpojumu “Twitter Blue“, kas lietotājiem sniedz dažādas ekstras un ekskluzīvas iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma