Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotne Strava salabojusi savienojumu ar Google Fit

    Jaunākie raksti

    Jūnija sākumā acīgākie sporta aktivitāšu uzskaites lietotnes Strava lietotāji bija piefiksējuši, ka ir radušās problēmas savienojumam ar Google Fit servisu, kas nav ļāvis sinhronizēt datus. Tomēr 4. jūnijā problēma jau bijusi novērsta.

    Lietotni Strava ir iespējams sinhronizēt ar citu mobilo operētājsistēmu sporta aktivitātāšu servisiem kā Apple Fitness, Google Fit vai arī Fitbit platformu, un tieši pēdējā laikā problēmas bija skārušas Google servisu. Iespējams, ka tieši datu drošības nolūkos Google Fit nebija spējīgs autorizēt Strava lietotāja informāciju, lai atļautu savienojumu, tāpēc tas ir ticis pārtraukts. Jau iepriekš arī citiem servisiem ir bijušas problēmas ar pievienošanos Google API.

    Reklāma

    Strava izstrādātāji diezgan ātri bija reaģējuši uz šo problēmu, par kuru aktīvā diskusija aizsākās sociālā tīkla Reddit diskusijās 3. jūnijā, norādot uz to, ka tā tiek pārskatīta, bet netika sniegts precīzs risinājuma laiks. Attiecīgi jau nākamajā dienā, 4. jūnijā, problēmas tikušas atrisinātas, un šobrīd visai aktivitāšu informācijai ir jāsinhronizējas ar Google Fit kā iepriekš. To oficiāli apstiprina ziņojums Strava mājaslapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma