Web Analytics
More
    Reklāma

    Strava nemaksājošie lietotāji zaudē vairākas populārās iespējas

    Jaunākie raksti

    Viena no pasaulē populārākajām fitnesa un fitnesa datus uzkrājošajām lietotnēm Strava paziņojusi, ka visai skarbas dienas piedzīvos nemaksājošie Strava klienti – tiem tiks atņemtas vairākas būtiskas lietotnes iespējas, kā arī pieeja trešo pušu servisiem.

    Bet pats lielākais Strava bezmaksas lietotāju zaudējums būs atvadīšanās no pilnas pieejas labākajiem rezultātiem (leaderboard), varēsi redzēt tikai top 10 rezultātus, kā arī konkrēta segmenta labākos laikus, bet neko vairāk. Turklāt jaunie ierobežojumi stājas spēkā uzreiz, nav nekāda pārejas perioda.

    Reklāma

    Nemaksājošajiem Strava klientiem nav pieejamas sadaļas “People I’m following”, “My results” un arī “This year” segmentu rezultāti. Top 10 segmenta rezultāti būs redzami visiem.

    Arī no visām trešo pušu lietotnēm, kas datus izgūst no Strava, pazuduši leaderboard laiki, ja vien lietotnes neatbalsta Strava Live Segment. Izstrādātājiem dotas 30 dienas, lai savās lietotnēs integrētu Strava Live Segment, pretējā gadījumā trešo pušu lietotnēs parādīsies kļūda. Strava apgalvo, ka lielākie izstrādātāji par šo izmaiņu zināja, bet daudzi norāda, ka no Strava šādu informāciju nav saņēmuši.

    Bezmaksas lietotājiem arī nākas atvadīties no Route Builder pieejas tīmekļa pārlūkā, bet viedierīcēs šādas iespējas nav. Bezmaksas lietotājiem pazudusi arī mazāk nozīmīgā Matched Runs iespēja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    19.05.2020 11:33

    Tātad problēmas tikai tiem, kam patīk online mērīties ar kr…rezultātiem. Nav liela bēda.

    KKTK
    19.05.2020 11:39

    Phe, ja tu neesi segmenta top 10, tad tev nav vērts arī neko vairāk zināt. Trenējies!

    Kaspars
    19.05.2020 11:52
    Reply to  KKTK

    Tieši tā, KOM ir kosmoss priekš vidējā statistikā “sportista”.

    Kārlis
    19.05.2020 12:17

    Drīzāk varēja pastāstīt, kāpēc Endomondo jau ilgstoši “gļučī”, un nerāda pat top3

    Čiekurs
    19.05.2020 12:27
    Reply to  Kārlis

    Mjā, Endomondo gļuki ir novērojami jau ilgi un daži no tiem ir neciešami. Piemēram, kļūdaini aktivitātes dati Feed sadaļā; atkārtoti nāk paziņojumi, kuri jau reizi ir “apstiprināti”; nesinhronizējas/nesavienojas ar sporta aksesuāriem utt.
    Nebiju drošs, ka vaina nav manā pusē, jo tik lielam uzņēmumam (?) neklājas ilgi neatrisināt savas problēmas, īpaši, ja par to saņem piķi no maksājošiem klientiem.

    Jānis
    19.05.2020 17:37

    Es domāju, ka nopientie skrējēji un riteņbraucēji jau tā izmantoja maksas versiju, nu tie kas sacenšas par top10, bet tā citādi neskrējējiem no šis aplikācijas vispār nav nekāda jēga, visādi bezjēdzīgi “XT” staigāšanai un hike’ošanai. (tie kas lieto sapratīs par ko iet runa)

    Nāksies vien palikt pie gļukainā Endomondo.

    Kursors.lv
    19.05.2020 21:12
    Reply to  Jānis

    Mēs te darbā atkal sadomājām taisīt paši savus izaicinājumus un bijām diezgan lielā šokā par to, cik gļukaināks pa gadu palicis Endomondo. Ja pērn serviss darbojās diezgan stabili, tad tagad gļuks uz gļuka. Skarbākie gan ir momenti, kad fiziskās aktivitātes nemaz nepiereģistrējas.

    Pēteris
    23.05.2020 23:59

    Lietoju Garmin, sinhronizēju skriešanas datus ar Strāva un Endomondo.
    Endomondo izmantoju jau 10 gadus.tur visi mani skrējieni, rekordi. No Garmin uz Endomondo skrējiens iesinhronizējas citreiz pusdienu vēlāk, dažas reizes pat 2 dienas vēlāk. Neciešami.
    No Strava arī būs jāatsakās. Diezgan neērti pārskatāmi savi rezultāti un tagad bezmaksas versijā vispār nekā nav.

    Ir kādam ideja kā visus datus kopš 2010. viegli no Endomondo pārnest uz citu aplikāciju? Un kura būtu labāka, negļukojoša?

    Reklāma