Web Analytics
More
    Reklāma

    E-komercijas gigants “eBay” ir atvērts idejai norēķiniem ar kriptovalūtām

    Jaunākie raksti

    E-komercijas gigants “eBay” atklājis, ka pieļauj domu, ka tuvākā vai nedaudz tālākā nākotnē varētu klientiem sniegt iespēju norēķināties ar kriptovalūtām, piemēram, “Bitcoin”. Uzņēmums norāda, ka rūpīgi seko līdzi tendencēm norēķinu jomā, sniedzot lietotājiem ērtākās maksājumu opcijas. Tieši tāpēc nepavisam nav izslēgts, ka, kriptovalūtu izmantojumam pieaugot, arī “eBay” lietotāji varēs norēķināties tieši šādi.

    Uzņēmums gan piebildis, ka tūlītēja plāna kriptovalūtu maksājumu ieviešanai neesot, taču tas ir tas, uz ko šobrīd uzmanība tiek īpaši koncentrēta. Šeit jāņem vērā, ka tādas maksājumu iestādes un “eBay” partneri  – “Visa“, “Mastercard” un “PayPal” – plāno vai jau šobrīd akceptē norēķinus ar digitālajām valūtām. Līdzīgi rīkojas arī daži lielie uzņēmumi.  Tādai milzīgai e-komercijas platformai kā “eBay” šis, manuprāt, būtu tikai loģisks solis.

    Reklāma

    “Ebay”, ko visā pasaulē izmanto vairāk nekā 190 miljoni lietotāju, jo izsenis bijis populāri rīkot dažādas tiešsaistes izsoles. Vienlaikus pēdējos gados platformas iespēju klāsts  dažādojies, iekļaujot pamata e-komercijas iespējas, turklāt gan mazie, gan vidējie uzņēmumi tajā var izveidot īpašus tiešsaistes veikalus. Pagaidām nav zināms, cik ļoti kriptovalūtu ieviešana varētu ietekmēt tirdzniecību šajā platformā, bet, pēc “eBay” teiktā,  pārmaiņas noteikti ir gaidāmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma