Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunākā “F1 2021” videospēle gaidāma 16. jūlijā

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada izskaņā notika pietiekami liels darījums videospēļu nozarē, kad Electronic Arts iegādājas citu videospēļu radītāju Codemasters par 1,2 miljardiem dolāru. Sadarbības rezultātā pirmās formulas spēļu franšīze atgriezīsies zem EA vārda ar jaunāko F1 2021 izlaidumu.

    Prestižākās autosacensības jau sākušas savu īsto sezonu un šonedēļ gaidāms otrais posms, tikmēr videospēle būs pieejama no 16. jūlija. Protams, ka to varēs spēlēt jaunākajās Sony PlayStation 5 un Xbox Series X/S, kā arī iepriekšējās paaudzes PlayStation 4 un Xbox One spēļu konsolēs un personālajos datoros. Kā viens no lielākajiem jaunumiem būs iespēja veidot kopējo komandu ar citu spēlētāju un attiecīgi tiešsaistē sacensties plecu pie pleca. Tāpat jebkurā brīdī ar karjera spēles režīmu varēs pieslēgties īstajaia regulārajai sezonai, izvēloties pilotu un komandu.

    Reklāma

    F1 2021 piedāvās īpašu režīmu, kas spēlētājiem ļaus sākt savu karjeru no Formula 2 līmeņa sacensībām, lai saprastu, kāds ir ceļš līdz augstākajām virsotnē tieši F1. Spēles veidotāji norāda, ka šis režīms spelētājiem ļaus ielūkoties arī dzīvē ārpus sacīkstēm. Tiks saglabāta iespēja, kas parādījās F1 2020 spēlē, ļaujot pilnībā pārvaldīt savu sacīkšu komandu. EA plāni nākotnei ir izlaist vismaz vienu braukšanas tipa spēle reizi gadā, jo šobrīd uzņēmumam pieder tādas spēles kā Dirt, Grid, Project Cars un Need for Speed.

    F1 2021 ir iespējams jau pasūtīt iepriekšpārdošanā un parastā versija maksās 59,99 EUR, bet Deluxe Edition 74,99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma