Web Analytics
More
    Reklāma

    ASV iedzīvotāji “Tesla” automašīnas tagad var iegādāties par bitkoiniem

    Jaunākie raksti

    “Tesla” boss jeb kā viņu oficiāli tagad dēvē – “Tesla” Technoking “Twitter” nācis klajā ar paziņojumu, ka pakāpeniski sniegs iespēju par kompānijas radītajām automašīnām norēķināties ar “Bitcoin”. Sākotnēji šāda iespēja tiek piedāvāta tikai ASV dzīvojošajiem, taču Masks sola, ka vēlāk šajā gadā arī citu valstu klienti šādi varēs norēķināties par “Tesla” mašīnām.

    “Tesla” savā vietnē biežāk uzdoto jautājumu sadaļā arī izskaidrojusi, kā tieši notiks  maksājuma process ar bitkoiniem. Norādīts, ka klientiem būs iespēja skenēt QR kodu vai arī norādīt savu “Bitcoin” maka adresi, lai uzsāktu maksājumu. Saskaņā ar “Tesla”  maksājuma noteikumiem – automašīnu cena joprojām tiks norādīta ASV dolāros, taču, ja klients vēlēsies maksāt bitkoinos, pirkuma vērtība nemainīsies.

    Pagaidām ar cita veida kriptovalūtām norēķināties nav domāts, un, ja lietotājs tomēr mēģinās šādi samaksāt, darījums netiks apstiprināts. “Tesla” arī brīdina, ka klientiem jābūt uzmanīgiem, ievadot gan “Bitcoin” maka adresi, gan maksājamo summu, jo šādus darījumus atcelt nevarēs. Ja klients nepareizi ievadījis sava “Bitcoin” maka adresi, pastāv risks neatgriezeniski pazaudēt savus bitkoinus.

    Masks jau iepriekš bija ieminējies, ka “Tesla” produktus kaut kad drīzumā varētu iegādāties ar “Bitcoin”. Ar šādu ideju viņš nāca klajā neilgi pēc tam, kad “Tesla” bija iegādājusies “Bitcoin” 1.5 miljardu ASV dolāru apmērā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma