Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks oficiāli mainījis sava amata nosaukumu kompānijā “Tesla”

    Jaunākie raksti

    “Tesla” boss Īlons Masks, kurš līdz šim oficiāli bija zināms kā šīs kompānijas izpilddirektors, nolēmis mainīt sava amata nosaukumu. Sākot no vakardienas, 15. marta, Īlons pilnīgi oficiāli dēvējams par “Tesla” Technoking jeb “Tesla” tehnoloģiju karali.

    Iesniegums par amata nosaukuma maiņu iesniegts vakar Vērtspapīru un biržu komisijā. Pagaidām nav skaidrs, kāpēc Masks tik pēkšņi vēlējies sev citu aroda nosaukumu, taču, zinot Īlonu kaut vai pēc viņa tvītiem, gluži milzīgs pārsteigums tas arī nebija. Viņam ir paradums biznesam un darījumiem pieiet drusku no humoristiskās puses, kas labi izpaužas arī šoreiz. Vienlaikus uzņēmums apstiprinājis, ka Īlons Masks joprojām pildīs  izpilddirektora pienākumus.

    Reklāma

    Būtiski, ka Masks nav vienīgais kompānijā “Tesla”, kurš spēris šādu soli. Uzņēmuma finanšu direktors Zaks Kirkhorns (Zach Kirkhorn) arī veicis izmaiņas sava amata nosaukumā, un tagad oficiāli dēvējams par Master of Coin jeb monētas pavēlnieku. Viņš tāpat kā Īlons joprojām pildīs līdzšinējos darba pienākumus. Kāpēc Kirkhornam tieši šāds aroda nosaukums, arī nav gluži skaidrs. Iespējams, tas saistīts ar neseno “Tesla” darījumu, iegādājoties bitkoinus 1.5 miljardu USD vērtībā.

    AvotsUnilad
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pupi_gaisaa
    16.03.2021 10:26

    Master of Coin – Dukāta pavēlnieks
    Finanšu direktors – Maka turētājs

    Krotow
    16.03.2021 11:30

    Tas vairs nav tālu līdz prezidentam Kamačo. “Idiokrātiju” redzējušie sapratīs.

    hQuse
    16.03.2021 18:02
    Reply to  Krotow

    Precīzi tas pats man arī ienāca prātā.

    Krotow
    16.03.2021 20:18
    Reply to  hQuse

    Nākamajā bateriju dienā Masks iznāks publikas priekšā ar lielu Bitcoin blingu uz krūtīm, ugunsmetēju rokās un kāsi zobos.

    Tuklis
    16.03.2021 16:25
    17.03.2021 08:34

    Ārprāts ko tà nauda dara ar cilvēku 😲😲😲

    Reklāma