Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Teams piedāvās ērtu iespēju lejupielādēt videozvanu apmeklējuma atskaiti

    Jaunākie raksti

    Tuvāko nedēļu laikā Microsoft uzlabos sava videokonferenču rīka Teams funkcionalitāti, piedāvājot ērtāk iegūt atskaiti par to, kurš ir piedalījies zvanā un cik ilgi. To mēs varētu sagaidīt tuvāko nedēļu laikā, kad arī parādīsies oficiāls paziņojums.

    Šāda iespēja lietotājiem bija pieejama iepriekš, tomēr tā bija salīdzinoši neērti lietojama, tāpēc ka to vajadzēja ģenerēt vēl pirms zvans bija beidzies, kas no lietošanas viedokļa liekas pat nedaudz neloģiski. Tāpēc gandrīz 20 000 lietotāju ir pauduši savu atbalstu speciālajā Teams UserVoice mājaslapā, kurā cilvēki var atbalstīt dažāda veida idejas un uzlabojumus saziņas programmā.

    Reklāma

    Ikvienam no mums ir iespēja dalīties ar savu viedokli, kādā veidā mēs vēlētos uzlabot Teams darbību, un šī prasība par iespēju vienuviet redzēt, kad, kurš un cik ilgi ir uzturējies zvanā, tika pievienota jau 2018. gada 18. aprīlī. Šī iespēja būs pieejama gan parastajiem zvaniem, gan arī rīkojot vebinārus, kad tā varētu būt īpaši noderīga. Microsoft Teams inženiere UserVoice lapā arī ir dalījusies ar informāciju, kurā ikviens var sekot līdzi tam, kādā attīstības stadijā ir šī funkcionalitāte vai jebkura cita.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma