Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel pārpircis “I’m a Mac” reklāmu galveno varoni (video)

    Jaunākie raksti

    Procesoru ražotājs un attīstītājs Intel acīmredzot ir gatavs nodedzināt visus tiltus sadarbībā ar Apple, jo, turpinot jau februārī iesāktās salīdzinošās reklāmas sociālajā tīklā Twitter, tagad ir izveidoti video, kuros tiek salīdzināti Intel un Apple M1 procesora darbināti portatīvie datori.

    Kaut arī joprojām lielāko daļu Apple datoru darbina tieši Intel procesori un nav pieejama informācija, ka Apple gatavotos pilnībā atteikties no šiem procesoriem, Intel visai tieši norāda uz M1 vājajām vietām. Kā piemēram, ir ļoti liels piedāvājums ar dažādiem Intel darbinātajiem portatīvajiem datoriem, kamēr M1 ir pieejams tikai divu pelēku toņu modeļiem, kas gan nav līdz galam taisnība. MacBook Air ar M1 procesoru ir pieejams trīs krāsās. Tāpat M1 darbinātie datori atbalsta tikai vienu ārējo monitoru, kamēr Intel spēj nodrošināt līdz pat trim pieslēgtiem monitoriem, kā arī MacBook nav pieejami skārienjutīgie ekrāni, kas ļauj portatīvo datoru izmantot arī kā planšetdatoru.

    Šajās reklāmās tiek izmantots tāds pats sižets, kādu Apple savulaik izmantoja savās kampaņās no 2006. līdz 2009. gadam, kad salīdzināja Mac un personālos datoru ar saukli “I’m a Mac, and I’m a PC”. Interesanti, ka tajā reizē aktieris Džastins Longs (Justin Long) pārstāvēja tieši Mac fronti, bet tagad ir Intel pusē.

    Jāatzīst, ka reklāmas tiešām ir veidotas ar labu humoru un patiešām norāda uz Intel stiprajām pusēm un Mac vājajām pusēm, tomēr, skatoties tās, rodas dažādi jautājumi ar cilvēku ikdienas paradumiem. Piemēram, vai tiešām ikdienas lietotājam vajag trīs monitorus, vai portatīvie datori tik ļoti tiek izmanto arī kā planšetdatoru, un tā var turpināt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ddfdf
    21.03.2021 14:44

    čalis bija leģenda, tagad viņš ir sellout. Par intel līmeni labāk pat nerunāt, izgājuši Samsung school of comedy laikam. Apple viņus pameta, pc ļaudis iet pie AMD, būtu labāk strādājuši pie produktiem, nevis taisījuši reklāmas heiteriem.

    Last edited 3 years ago by ddfdf
    Opis
    22.03.2021 09:18
    Reply to  ddfdf

    Piekrītu. Šīs reklāmas jau vairāk izskatās pēc tā: kas nav vairs ko teikt…

    karlos
    22.03.2021 09:47

    Jāatzīst, ka drusku smieklīgas jau tās reklāmas ir, to nevar noliegt.
    Tikai jautājums tiem, kuriem ir touchscreen laptopam – cik bieži jūs viņu tiešām bakstāt?

    Kursors.lv
    22.03.2021 09:52
    Reply to  karlos

    Nekad.

    Elektriķis
    22.03.2021 09:58

    Kad esmu pieradis pie planšetes, lietojot laptopu, bieži vien instinktīvi grābstos gar ekānu…

    Kartupelis3
    22.03.2021 10:53
    Reply to  karlos

    Agrāk vairāk, bet tad apnika tīrīt ekrānu. Izmantoju, ja kāds sēž pie mana datora, tad pār plecu var iebakstīt vajadzīgajā vietā, negrūžot nost okupanta rokas nost no klaviatūras/touchpad.

    Reklāma