Web Analytics
More
    Reklāma

    Sekojot Eiropas noteiktajiem likumiem, Apple mājaslapā ir pieejams ierīču labošanas novērtējums

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada novembrī parādījās informācija par to, ka Eiropā tirgotajiem produktiem būs speciāli jānorāda tas, cik ierīci ir viegli un ērti labot, lai lietotājam pirms pirkšanas ir iespēja novērtēt tieši šo aspektu. Francija ir pirmā valsts, kas sākusi realizēt šo iniciatīvu, tāpēc attiecīgajā Apple mājaslapā tas ir jau redzams.

    Šis novērtējums ir jāattēlo par visiem elektronikas produktiem kā viedtālruņi, datori, televizori, veļasmašīnas un pat zāles pļāvēji, lai informētu par to, cik viegli ir to izjaukt, nomainīt rezerves daļas un cik tās ir pieejamas.

    Avots: MSPowerUser

    Apple iPhone gadījumā šo rezultātu izdevās ieraudzīt vien tad, kad biju atzīmējis precīzu iPhone 12 komplektāciju, un pat tad rezultāts atradās pašā lapas apakšā, līdz ar to negribētos teikt, ka tas ļoti kristu acīs. MacBook Pro M1 gadījumā es šo rezultātu neieraudzīju vispār, pat ja visa informācija par produktu bija aizpildīta. Apple iPhone 12 modeļu labošanas spēja novērtēta ar 6 ballēm no 10, kas ir visai augsts rādītājs šim viedtālrunim. Piemēram, Samsung Galaxy S21 novērtēts ar augstu 8,2 baļļu vērtējumu, tiesa, pati atzīme ir vizuāli ļoti maza.

    Arī zināmajā iFixit lapā iPhone 12 Pro labojamība novērtēta ar 6 ballēm, bet Galaxy S21 vien ar 4 ballēm no 10, tā kā šeit rezultāti gan atšķiras no tā, ko klientiem pasniedz pats ražotājs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gun
    02.03.2021 19:48

    Ja paskatās Louis Rossman video, var redzēt, ka apple produktus var diezgan viegli remontēt, ja apple neliktu apzinātus šķēršļus pieejamajai dokumentācijai un rezerves daļu iegūšanai.

    Reklāma