Web Analytics
More
    Reklāma

    LinkedIn strādā pie virtuālo sapulču funkcionalitātes

    Jaunākie raksti

    Sociālajos tīklos publiskota informācija par jaunu funkcionalitāti sociālajā tīklā LinkedIn, un tā būs virtuālo sapulču veidošana. Patiesībā šādai funckionalitāte portālā, kurš domāts dažādiem ar darbu un biznesu saistītiem jautājumiem, likās jau sen nepieciešama.

    Inženieris Alessandro Paluzzi savā Twitter kontā dalījies ar bildēm no potenciālās funkcionalitātes, kurā redzams, ka, nospiežot atbilstošo pogu, būs iespēja nosūtīt uzaicinājumu uz digitālo sapulci. Izskatās, ka šī iespēja būs pieejama gan jau ar zināmajiem videokonferenču rīkiem, gan tiks piedāvāta paša LinkedIn alternatīva.

    Reklāma

    Nopubliskotās bildes ir no sociālā tīkla mobilās versijas, un tāpat nav skaidrs, vai šī funkcionalitāte ļaus sazināties no dažādām platformām vienlaikus vai tomēr abiem lietotājiem būs jāizmanto viens serviss. Šobrīd pieejamās alternatīvās līdzās LinkedIn ir Zoom, Microsoft Teams un BlueJeans. Septembra beigās kā jaunākais papildinājums sociālajā tīklā bija storiju parādīšanās, sekojot tendencēm citās platformās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma