Web Analytics
More
    Reklāma

    Parādījusies informācija par Microsoft Teams Pro servisu, kas ļaus veidot vebinārus

    Jaunākie raksti

    Microsoft gatavojas izlaist sava videokonferenču rīka Microsoft Teams Pro servisu, kas lietotājiem ļaus veidot vebinārus un izmantot papildu pārvaldes rīkus. Šo servisu mēs varētu ieraudzīt marta vidū.

    Jaunā informācija parādījusies Microsoft Admin Center, kurā notiek Microsoft 365 produktu pārvaldība saistībā ar licencēm un dažādām lietotāju pieejām. Tāpēc jaunais Teams Pro būs pieejams tikai noteiktu licenču turētājiem, taču nav precīzi skaidrs vai par to būs jāmaksā papildus. Jaunās iespējas būs pieejamas Microsoft 365, Office 365, and Microsoft 365 E5, E3, A5, A3, Business Standard, and Business Basic licenču īpašniekiem.

    Reklāma

    Arī funkcionalitātes apraksts šobrīd ir skops, bet tiek izcelts, ka būs jaunas iespējas veidot vebinārus, izmantot speciālu sarunu pārvaldību, kā arī citi papildinājumi. Jau šobrīd Teams ir pieejama vebināru funkcionalitāte, bet tā nav lietotājiem draudzīga. Iespējams, ka jaunie uzlabojumi varētu uzlabot Teams popularitāti piesātinātajā videokonforenču rīku tirgū. Pavisam nesen Microsoft paziņoja par intraneta Viva servisu, kas ir balstīts arī uz Microsoft Teams platformu, ka arī solīts, ka tiks uzlabota programmas efektivitāte.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0843
    12.02.2021 09:32

    kas nedraudzīgs ir tagadējā teams?

    Reklāma