Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft prezentē platformu Viva, kas kalpos kā mūsdienu intranets

    Jaunākie raksti

    Pandēmijas laiks ir ļoti izmainījis mūsu ierasto darba vidi, vismaz tajās nozarēs, kur ir iespējams attālinātais darbs, un, sekojot visiem šiem notikumiem, Microsoft ir prezentējusi jaunu platformu Viva, kas būs rīks, lai palīdzētu darbiniekiem šādā darba formātā.

    Jaunais serviss ir veidots ar domu, ka koronavīrusa pandēmijas radītā ietekme uz darba formu, kad dodamies klātienē, būs paliekoša un attālinātais darbs kļūs par jauno ikdienu. Šīs platformas mērķis ir sniegt darbiniekiem vienu centralizētu vietu, kur meklēt dažāda veida informāciju, kas saistīta ar kopējo uzņēmuma informāciju, bonusiem, dažādiem mācību materiāliem, kas kopumā ļaus veidot šo te saikni gan ar uzņēmumu, kolēģiem un uzlabos darbinieku labklājību.

    Reklāma

    Viva platformas būs saistīta ar Microsoft Teams saziņas rīku, integrējot to savā ekosistēmām un Microsoft 365 servisā, tādējādi arī aicinot klientus to izvēlēties. Būs izdalītas 4 sadaļas:

    • Viva Connections – resurss, kur apkopos informāciju par uzņēmuma vērtībām, politiku, bonusiem un citām lietām;
    • Viva Insights – šis kalpos kā rīks, lai novērtētu kolēģu darbu, efektivitāti un sniegtu padomus, kā to uzlabot;
    • Viva Learning – šajā sadaļā būs pieejami dažādi mācību materiāli jau no esošā Microsoft Learn, trešo pušu kursiem un paša uzņēmuma materiāliem;
    • Viva Topics – būs sava veida Wikipedia, kas balstīsies uz katram darbiniekam nepieciešamo informāciju, ko analizēs mākslīgais intelekts no Office, Teams un SharePoint, lai risinātu aktuālās problēmas.

    Microsoft norāda, ka šo platformu būs iespējams pielāgot un tā būs atvērta saviem partneriem, lai katrs uzņēmums to spētu izmantot atbilstoši savām vajadzībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma