Web Analytics
More
    Reklāma

    Revolut sāk piedāvāt jaunu “Revolut Plus” abonēšanas plānu

    Jaunākie raksti

    Finanšu tehnoloģiju kompānija “Revolut” nākusi klajā ar jaunu abonēšanas plānu “Revolut Plus“. Mēnesī tas izmaksās 2.99 sterliņu mārciņas jeb aptuveni 3.32 eiro. “Revolut Plus” varētu būt laba alternatīva jau esošajiem Revolut plāniem “Premium”, kas maksā 7.99 eiro mēnesī un “Metal” attiecīgi par 13.99 eiro mēnesī.

    Lai arī “Revolut Plus” ir lētākais no trim piedāvātajiem plāniem, tas lietotājam sniedz dažādas iespējas un pakalpojumus. Piemēram, “Qover” pirkumu aizsardzību bojātām vai nozagtām precēm. Lietotājs šādā gadījumā var saņemt atpakaļ līdz pat 1000£ jeb ap 1100 eiro (pārējiem abonēšanas plāniem attiecīgi tie ir 2500£ vai 10 000£). Naudas atmaksu savā Revolut kontā lietotājs varēs saņemt arī atcelta pasākuma gadījumā. Atmaksātā summa kontā ieripos ne vēlāk kā trīs mēnešu laikā.

    Reklāma

    Protams, ka jaunā abonēšanas plāna lietotāji saņems arī citādāka dizaina Revolut norēķinu kartes. Līdztekus fiziskām tiek piedāvātas arī vienreizējas virtuālās kartes. Vēl viena laba iespēja, kas jau nāk līdzi “Premium” un “Metal” abonementos un tiks piedāvāta arī “Plus” plānā – lietotne “Revolut Junior“. Tā paredzēta bērniem no 7 līdz 17 gadiem, savukārt vecākiem sniedz iespēju pārvaldīt savu atvašu finanses.

    Taču tas, kas “Revolut Plus” būtiski atšķir no “Premium” un “Metal” abonēšanas plāniem –  lietotāji nesaņems starptautisko ceļojumu apdrošināšanu, kā arī neierobežotu bezmaksas valūtas maiņas iespēju. Pašreizējās situācijas laikā šādas iespējas arī šķiet diezgan nevajadzīgas, un Revolut norāda, ka “Plus” plāns vairāk domāts cilvēkiem, kuri uz ārzemēm bieži nebraukā.

    Jaunais abonēšanas plāns “Revolut Plus” no 16. decembra pieejams Lielbritānijā. Savukārt Eiropas Savienības valstīs, kā arī Islandē, Norvēģijā un Lihtenšteinā tas tiks ieviests nākamnedēļ.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma