Web Analytics
More
    Reklāma

    Starlink satelītu internets drīzumā sasniegs arī Kanādu

    Jaunākie raksti

    Šobrīd Starlink satelītu interneta iespējas beta versijā saņem pirmie ASV iedzīvotāji, taču jau drīzumā SpaceX šo pakalpojumu varētu sniegt arī Kanādas iedzīvotājiem.

    Lai arī SpaceX bija iecerējis Starlink satelītu internetu vispirms sniegt Kanādas lauku reģionos, izskatās, ka iesākumā tas būs pieejams vien atsevišķās teritorijās, jo kompānija vēl nav saņēmusi nepieciešamos apstiprinājumus no Kanādas.

    Jāpiezīmē – lai lietotāji velti necerētu, ka Starlink satelītu internets šī brīža stadijā būs augstākajā kvalitātē, SpaceX beta programmu nosaucis par “Better Than Nothing Beta” jeb nu vienkārši – labāk kā nekas. Kompānija e-pastos pirmajiem lietotājiem ASV norādījusi, ka interneta savienojumā brīžiem var būt traucējumi, kā arī iespējami īsi bezsaistes periodi. Vienlaikus pirmie testētāji ir dalījušies galvenokārt ar pozitīvām atsauksmēm, norādot, ka Starlink satelītu interneta lejupielādes ātrums pārsniedz 170 Mb/s, kas pat ir vairāk par SpaceX solīto.

    SpaceX strādā pie tā, lai 2021. gadā ap šo laiku Starlink satelītu internets sasniedz globālu pārklājumu. Vienlaikus ikvienam ir iespēja tikt informētam par to, kad šis ātrgaitas internets parādīsies dzīvesvietā, Starlink mājaslapā norādot savu e-pastu un pilnu dzīvesvietas adresi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma