Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony apgalvo, ka virtuālā realitāte šobrīd nav viņu prioritāte videospēļu nozarē

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju pasauli pēdējās divās nedēļās ir pāršalkusi plaša informācija par PlayStation 5 un Xbox Series X un S spēļu konsolēm, kuras drīzumā nonāks pie pircējiem. Šajā laikā uzņēmuma PlayStation izpilddirektors paudis viedokli, ka vismaz šobrīd virtuālā realitātē neieņem nopietnu lomu videospēļu nozarē.

    Savas virtuālās realitātes brilles PlayStation prezentēja jau 2016. gadā, un tās bija savienojamas ar PS4 spēļu konsoli, taču kopš tā laika tās nav piedzīvojušās izmaiņas. Gaidot jaunāko PlayStation 5 konsoli, tai vismaz šobrīd netiks veidotas īpašas un jaunas brilles, jo CEO Džims Raiens (Jim Ryan) norāda, ka vismaz šobrīd tās nav jēgpilns aksesuārs interaktīvajai izklaidei.

    Reklāma

    Tas gan nenozīmē, ka Sony neredz nākotni šāda veida risinājumos, jo jau 2019. gadā uzņēmums skaļi paziņoja, ka virtuālā realitāte ir svarīgs elements. Vienkārši lieli izrāvieni nenotiks nākamo divu gadu laikā, bet tie varētu būt jau pieci gadi, pēc kuriem šādus aksesuārus mēs ieraudzītu jaunā kvalitātē. Šobrīd, lai saslēgtu Sony PlayStation virtuālās brilles ar jaunāko PS5, būs nepieciešams īpašs pārveidotājs.

    Viens no konkurentiem Oculus septembra beigās tieši prezentēja savu virtuālo briļļu modeļa Quest 2 nākamo versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma