Web Analytics
More
    Reklāma

    Leģendārā Hitman spēle būs pielāgota PlayStation virtuālās realitātes brillēm

    Jaunākie raksti

    Dāņu spēļu izstrādātājs IO Interactive paziņojis, ka jaunākā Hitman 3 videospēle spēle būs īpaši pielāgota PlayStation papildinātās realitātes brillēm (VR), lai sniegtu pavisam jaunu spēlētāja pieredzi.

    Jaunā spēles daļa sevī iekļaus arī Hitman un Hitman 2 daļu kartes, kas nozīmē, ka speciālā World of Assassination triloģija būs pilnībā pieejama VR pieredzei. Tas dos iespēju visu spēli baudīt, iejūtoties Aģenta 47 ādā un redzot visu apkārtni ar viņa acīm (angliski face to face) Tas nozīmē, ka būs iespējams doties gan uz Parīzi, gan Ņujorku vai klausīties jūras skaņās kādā pludmalē. Publiskotais video izskatās visai iespadīgi, un tiešām ļauj baudīt tādu videospēles pieredzi, kādu to esam gaidījuši.

    Reklāma

    Esot padomāts tieši pie spēlētāja pieredzes, jo, izmantojot dažādus ieročus un lietas, tās attiecīgi atbildēs tam, kādas kustības izdarīs pats spēlētājs, kad būs uzvilktas brilles un aprīkojums. Šis noteikti ir patīkams paziņojums visiem VR entuziastiem, taču vismaz šobrīd jaunākā Hitman 3 šādā spēles formātā būs pieejama vienīgi PlayStation VR lietotājiem. Parastā versija būs pieejama jau arī uz gaidāmajām PlayStation 5 un Xbox Series X konsolēm.

    Speciālās virtuālās realitātes brilles ir paredzētas lietošanai kopā ar PlayStation 4 spēļu konsoli, un to cena Latvijā sākas no ~200 EUR. Hitman 3 spēle ir gaidāma 2021. gada janvārī, un noteikti ies labi kopā ar jaunajām spēļu konsolēm. Līdzīgu paziņojumu gribētos saņemt arī no Mafia izstrādātājiem.

    AvotsIOI
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma