Web Analytics
More
    Reklāma

    5 maģiskie veidi, kā ielaist gaismu mājās

    Jaunākie raksti

    Dzīvojot vietā, kur ziemas laikā dabiskais apgaismojums ir pieejams mazāko diennakts daļu, gaisma ir īpaši svarīga ikviena cilvēka labsajūtai. Ja vēlaties iegūt gaišu, funkcionālu mūsdienīgu telpu ar ērtību maksimumu, nepieciešams interjera dizainu veidot pārdomātu un bagātu ar dažādiem gaismekļiem. Lūk, pieci padomi, kas palīdzēs, ja vēlaties maksimāli piepildīt savas mājas ar gaismu.

    Maksimāli izmantojiet dabisko gaismu

    Galvenais savā mājoklī ir izskaitļot gaismas pietiekamību, maksimāli izmantojot loga dabiskās gaismas iespējas. Ja telpā ir lieli logi, lai maksimāli ielaistu dienas gaismu, nepieciešams izvēlēties gaišus aizkarus. Vietās, kur gaisma tik labi nepiekļūst, izvēlieties nelielus, iebūvējamos gaismekļus, kurus var ieslēgt arī dienas laikā.

    Reklāma

    Izveidojiet nišas gaismekļus

    Ja telpu griesti ir zemi, izvairieties no zemu iekārtiem gaismekļiem, labāk izvietojiet dažādus nišas gaismekļus. Piemēram, ja Jūsu mājā ir kamīna zona, tad kamīna niša var nodrošināt vakara gaismas funkciju intīmam apgaismojumam. Tāpat arī zem plauktiņiem iespējams izveidot nišas apgaismojumu, kas nav redzams no malas, bet izgaismo telpu zem plauktiem.

    Izmantojiet oriģinālus gaismekļus, izvietojot tos nestandarta vietās

    Piemēram, ja dzīvojot divstāvu mājā, lai telpu piepildītu ar gaismu, izvēlieties maksimāli vieglas un atvērtas kāpnes, lai tās neaizšķērso gaismas starus. Tāpat gar kāpnēm izvietojiet vertikālas kolonas, ievietojot tajās papildus gaismekļus, lai vakara stundās tie varētu tikt izmantoti kā patstāvīgs gaismas avots. Vienmēr atcerieties, ka māju būs vieglāk piepildīt ar gaismu, ja visus smagnējos apgaismes elementus nomainīsiet pret lampām ar gaisīgiem abažūriem.

    Spēlējieties izvietojot gaismas dažādos līmeņos, tā radot eleganci

    Sanitārais mezgls ir lielisks piemērs, kur var izvietot vairāku līmeņu gaismas, papildinot tās ar izgaismotu spoguli. Gaismu izvietojumu plānojiet funkcionālu un tādu, lai to būtu iespējams ērti vadīt, izslēdzot un ieslēdzot tieši konkrētajam brīdim nepieciešamo apgaismojuma veidu. Tam palīdzēs ērti lietojama slēdžu sistēma, kurā ar vienu slēdzi iespējams manipulēt ar visiem gaismekļu līmeņiem. Nepieciešams, lai tie ir ūdens izturīgi un ērti kopjami, lai steidzīgajā mūsdienu ritmā nebūtu par tiem grūti rūpēties.  Tāpat vairāku līmeņu gaismas ar funkcionāliem slēdžiem noderēs mansarda stāvos, lai ieslēgtu un izslēgtu divu līmeņu gaismas, kas nepieciešamas, lai mansarda telpas kvalitatīvi apgaismotu.

    Izmantojiet funkcionālus slēdžus

    Izvēloties zīmola LIVOLO skārienjutīgos slēdžus, jūs iegūsiet dizaina, funkcionalitātes un drošības garantiju. Šos slēdžus var aiztikt arī ar mitrām rokām, turklāt bērni tajos nevar ielikt pirkstus vai kaut ko ievietot. Tāpat arī LIVOLO slēdžu cena ir daudzkārt zemāka salīdzinot ar citiem analogiem produktiem. Tos var pielāgot arī gudro māju sistēmām un tos uzstāda tāpat kā citus standarta slēdžus – vairāk par to priekšrocībām, uzstādīšanu un pasūtījumu veikšanas iespējām, uzziniet LIVOLO mājas lapā – www.livolobaltic.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1038
    30.09.2020 13:04

    >lai maksimāli ielaistu dienas gaismu, nepieciešams izvēlēties gaišus aizkarus

    varbūt izmantot atvelkamos aizkarus, lai pa dienu gaisma varētu ieplūst pa tiešo, bez aizkariem? naktī diez kas nav, ja mēnessgaisma apgaismo istabu caur gaišiem aizkariem.

    Edgars Smirnovs
    30.09.2020 22:51

    Forši slēdži, saliku visur mājā. Patīk. Serviss ļoti labs.
    Neesmu saistīts ar šo uzņēmumu, tik gribēju pateikt labu vārdu kā paldies par servisu un produktu. :)

    Edgars Smirnovs
    01.10.2020 19:37

    Intersanti, ko aizskarošu pateicu, ka mīnusi sabiruši? :) :) :) es jūs visus mīlu! :)

    01.10.2020 22:06

    Paldies, Edgar, par foršo komentāru! Tagad ir pieejamas arī LIVOLO gudrās kontaktligzdas. Veiksmes!

    wils
    01.10.2020 14:45

    Livolo varētu pacensties savā mājas lapā vairāk pastāstīt par prouktiem, ko tirgo. Piemēram dziļuma izmērus rozetēm neredzu. Kādi drošības sertifikāti produktiem ir pieejami, stiprinājuma veids priekšējiem rāmjiem un stikla paneļiem. “Gudrā mājas” risinājums strādā arī balss vadību latviski?

    01.10.2020 22:03
    Reply to  wils

    Liels paldies par ieteikumiem, centīsimies pēc iespējas ātrāk uzlabot mājaslapu un salikt detalizētākus aprakstus, izglītojošos video. Esam maza komanda, bet strauji augam un mācāmies. Pateicamies par ierosinājumiem! Jautājumu gadījumā ar mums var sazināties info@livolobaltic.com.

    Reklāma