Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā izstrādātais viedais apgaismojuma risinājums saņem apbalvojumu tehnoloģiju konkursā ASV

    Jaunākie raksti

    Latvijas uzņēmums Citylight.net, kurš nodarbojas ar viedā apgaismojuma un gudrās pilsētas risinājumiem, guvuši atzinību starptautiskā forumā kā labākā inovatīvā risinājuma izstrādātāji.

    Ik gadus viens no LED apgaismojuma industrijas vadošajām organizācijām – Zhaga Consortium pasludina labākos šajā nozarē. Pirmo reizi šī prestižā starptautiskā organizācija, kas apvieno vairāk nekā 400 LED gaismekļu ražotājus, materiālu un komponenšu piegādātājus, testēšanas laboratorijas un citus industrijas pārstāvjus nominācijā – inovācija kā labāko nosaukuši Latvijas kompānijas izstrādāto risinājumu.

    Reklāma

    “Mūsu nozarē šīs ir augsts novērtējums. Zhaga Consortium ir tāda kā jumta organizācija – tā nosaka industrijas standartus un, ja jūs redzat, ka kāda produkta nosaukumam pievienots Zhaga zīmogs, tas liecina par tā atbilstību visaugstākajiem standartiem. Balva nav gluži kā Olimpiskās spēles, kurās piedalās dažādu līmeņu dalībnieki no visas pasaules, bet diezgan elitārs turnīrs, kurā sastopami tikai līderi. Mēs šajā kompānijā izskatāmies kā skudra ziloņu barā. Visās citās nominācijās uzvarēja miljardus vērti industrijas milži. Šādā kompānijā saņemt atzinību ir vairāk nekā prestiži. Esmu bezgalīgi lepns par savu komandu,” atklāj Citylight.net vadītājs Reinis Kūla.

    Ar ko tad Latvijas uzņēmēji spēja pārsteigt tik izsmalcinātu auditoriju?

    Zhaga Consortium mītnes vieta ir ASV, bet tā apvieno uzņēmumus no visas pasaules.  Īpašā tiešsaistes ceremonijā Zhaga pasludināja labākos risinājumus dažādās nominācijās. Inovāciju balva ir viena no prestižākajām un, lai to iegūtu jārada patiešām īpašs produkts. Citylight.net šajā nominācijā startēja ar CNODE IOT AMR sensoru, kas ļauj kontrolēt ielu apgaismojumu un vienlaicīgi darbojas kā datu savācējs no viedajiem skaitītājiem.

    Viedais apgaismojums šobrīd ir viena no aktuālākajām tēmām pilsētvides uzlabošanas un energoresursu taupīšanas kontekstā. Latvijā izstrādātie Citylight.net risinājumi nodrošina viedo apgaismojumu ne vien vairāk nekā 60 pašvaldībās Latvijā, bet arī visdažādākajās pasaules valstīs – Dānijā, Lietuvā, Slovākijā, Indijā, Vjetnamā, Rumānijā un daudzās citās. Citylight.net ieguva plašu starptautisku ievērību Dubaijas EXPO, kurā spēja ar saviem produktiem ieinteresēt gan arābu šeihus, gan arī citu valstu pašvaldību un komercstruktūru pārstāvjus.

    Citylight.net ir viedais ielu apgaismojuma risinājums, ko radījusi LV kompānija Teliko kas  šo risinājumu nodrošina nu jau vairāk kā 13 gadus. Ar vairāk kā 200 000 instalētiem gaismekļu kontrolieriem un vairāk kā 500000 grupu vadītiem gaismekļiem  300+ pilsētās visā pasaulē Citylight.net ierindojas starp lielākajiem spēlētājiem šajā segmentā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    16 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Parasts latvietis
    23.04.2023 09:47

    Kompānija ir apkaunojusi Latviju nodaucot sevi par ,,Citylight,, -savas valsts patrioti būtu pieņēmuši sev latvisku vārdu….

    Kursors.lv
    23.04.2023 09:48

    Aha, un uz produktu korpusiem vēl vajadzētu uzdrukāt kādus nebūt latvju spēka simbolus. Nomierinies!

    Parasts latvietis
    23.04.2023 16:39

    Un kapēc gan ne , kas vainas tautiskiem simboliem? A tu ko piedāvā , sirpi un āmuru?katrai sevi cienošai firmai ir savs simbols .. bet tu jau izskatās neko tādu neesi redzējis ….

    Kursors.lv
    23.04.2023 22:22

    Es piedāvāju tev nomierināties.

    Parasts latvietis
    24.04.2023 17:50

    Neatceros ,ka būtu tev kk prasijis !stāvi pie ,,ratiem,, -un nejaucies lietpratēju sarunās !

    Kursors.lv
    24.04.2023 17:53

    Bet tu jau esi tas, kas nāk komentāros ar savām problēmām.

    Tas pats Jānis
    23.04.2023 22:35

    Tieši šadi ir dekorēti Mikrotik iekātu iepakojumi un visai pasaulei patīk, jo ir laba prece par normālu cenu smukās vienkāršās kastēs, nevis Citylight, kas ir pārcenots un realizējas tikai tapec, ka konkursu noteikumos ir savietojamība.

    Reinis Rozitis
    24.04.2023 18:05

    SIA Mikrotīkls jau ar tirgo savus izstrādājumus ar “Mikrotik” nosaukumu un ir “maikrotiks” ..

    Piesieties pie nosaukumiem uzņēmumiem, kas mēģina/konkurē (neslēpjot savu izcelsmi) pasaules tirgū ir pēdējais, ko darīt.

    Bet nu kā jau tipiskiem latviešiem – “ēst pašiem sevi bez sāls” ir “patriotiski”.

    Elektriķis
    23.04.2023 09:58

    Bet ja pievieno vārdu “Žaga”, tad sanāk diezgan latviski :)

    Kursors.lv
    23.04.2023 10:00
    Reply to  Elektriķis

    Tu vispār iepriekš biji dzirdējis par tādu Zhaga?

    Elektriķis
    23.04.2023 10:01

    Pirmo reizi lasu…

    Parasts latvietis
    23.04.2023 16:45

    Tas ka tu kk esi dzirdējis nedod tev priekšrocības … NEKĂDAS! Nemētā te baigo gudrīti .

    Tas pats Jānis
    23.04.2023 22:32

    Tas “viedais” risinājums ir gļukains kā blusains suns, bet to jau vērtēšanā neņem.vērā. Toties ir nodrošinās darbs džekiem ar pacēlāju, kas haotiski maina tos nolāpitos Dali blokus un mēģina panākt lai viss stradā. Tfu!

    Kursors.lv
    23.04.2023 22:37

    Kas tieši ir gļukains? Ir bijusi darīšana ar šiem produktiem?

    Rrr
    24.04.2023 11:00

    Tadu sensoru vareja nopirkt 20 gadus. Vispar

    Kursors.lv
    24.04.2023 11:09
    Reply to  Rrr

    Sensoru vai ap to apbūvētu risinājumu? Cik es sapratu no šīs preses relīzes, tad nav runa par kaut kādu individuālu sensoru, bet plašāku risinājumu.

    Reklāma