Web Analytics
More
    Reklāma

    Anker prezentē tīmekļa kameru ar iebūvētu apgaismojumu

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju izstādes CES 2022 ietvaros uzņēmums Anker prezentējis jaunu augstas klases tīmekļa kameru, kas aprīkota ar papildu apgaismojumu, labākam digitālajam attēlam.

    Anker plašāk pazīstams ar dažādiem mobilajiem aksesuāriem, kā arī pieslēgvietu adapteriem datoram, taču uzņēmumam ir sava AnkerWork līnija, kurā ir pieejamas, piemēram, tīmekļa kameras. Pēdējie divi pandēmijas gadi ir parādījuši, cik gan liela nozīme ir kvalitatīvam un augstas izšķirtspējas videozvanam un attēlam, ko varēs nodrošināt datoram pievienojamas ārējās tīmekļa kameras. Jaunais AnkerWork B600 modelis būs aprīkots ar 2K izšķirtspējas kameru, kā arī lielākais un interesantākais jaunums būs pievienotā gaismas līnija.

    Reklāma

    Tās galvenais uzdevums būs izgaismot attēlu, lai lietotājs vienkārši izskatītos labāk datora otrā pusē. Kā jau zināms, tad parasti tieši labs apgaismojums nosaka to, cik kvalitatīvs un labs būs foto. Tāpat B600 modelis ir aprīkots ar automātisko fokusu, un iespēju automātiski mainīt spilgtumu un krāsu temperatūru. Tajā būs iebūvēti četri mikrofoni un skaļrunis, kas to ļaus lietot arī bez papildu mikrofona vai austiņām, iztiekot vien ar kamerā pieejamo. Mikrofoni būs spējīgi noteikt fona trokšņus un tos samazināt labākai zvana kvalitātei.

    Šīs kameras cena ir pietiekami augsta, un tā būs pieejama no 22. janvāra par 219,99 dolāriem, bet pagaidām iepriekšpārdošanā to var iegūt par 184,99 dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma