Web Analytics
More
    Reklāma

    Anker uzskata, ka ir kļuvuši par pasaulē galveno uzlādes aksesuāru piegādātāju

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Anker, apkopojot iepriekšējā gada pārdošanas datus, sevi pašpasludinājuši par galveno uzlādes aksesuāru pārdevēju pasaulē, tādējādi arī atzīmējot desmit gadu jubileju.

    2011. gadā Anker sevi pieteica kā portatīvo datoru akumulatoru pārdevēji Amazon platformā, taču šo desmit gadu laikā mainījuši piedāvāto produktu klāstu, kļūstot ļoti atpazīstami ar saviem strāvas adapteriem. Apkopojot iepriekšējā gada pārdošanas datus pēc Euromonitor International pieejamās informācija, Anker uzskata, ka ir kļuvuši par pasaulē papulārāko lādēšanas aksesuāru uzņēmumu.

    Reklāma

    Šajā laikā uzņēmums izveidojis saistītos brendus Eufy, kas ir zināmas, kā mājas drošības iekārtas, un Soundcore audio aksesuārus. Šobrīd Anker piedāvā gan dažādus USB-C adapterus, kas lieliski paplašina to datoru funkcionalitāti, kuriem ir tikai šāds savienojums. Tāpat ir zināmi maza izmēra USB-C strāvas adapteri, īpaši laikā, kad Apple, Samsung un citi zināmi tehnnoloģiju uzņēmumi tos vairs neiekļauj savos produktos. Mazie Anker lādētāji ir zināmi gan ar labajiiem jaudas parametriem, gan mazo izmēru. Tāpat uzņēmums lepojas par MagSafe tehnoloģijas aksesuāriem, kuriem ļauj iPhone 12 un iPhone 13 lādēt noteiktā leņķi, pateicoties magnētu spēkam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma