Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube Indijā palaiž savu TikTok konkurentu Shorts

    Jaunākie raksti

    Pavisam drīz mums būtu jāuzzina, kā atrisināsies Amerikā notiekošā sāga ap TikTok iegādi ASV tirgum, tikmēr YouTube beidzot lietošanā palaidis savu TikTok konkurentu YouTube shorts, kas pievienosies Instagram Reels īsajiem video.

    YouTube Shorts sākotnēji būs pieejams Indijā, kur TikTok tieši ticis aizliegts, līdz ar to YouTube risinājums varētu gūt lielus panākumus. Koncepts ir jau līdzīgs kā konkurentiem, ļaujot ierakstīt līdz 15 sekunžu gariem video, tos dažādi pārveidojot, kā arī pievienojot mūziku, kas ir viena no pievilcīgajām iespējām, pateicoties plašajai mūzikas izvēlei. Tāpat video būs iespējams savienot, veidojot pa veselus klipus.

    Reklāma

    Avots: YouTube

    Lai popularizētu savu jauno servisu, YouTube Shorts piesaistīs jau zināmus satura veidotājus. Jaunā iespēja arī piedāvās šo te video sienu, kāda jau ir redzēta gan TikTok, gan Reels, tiesa jautājums paliek aktuāls, vai tajā parādīsies tieši tie video, kuru popularitāte strauji aug pēdējā laikā. Uz šo iespēju ir tendēts jaunais Reels, ļaujot ikvienam kļūt par sociālo tīklu zvaigzni.

    YouTube shorts sākotnēji būs pieejams Android lietotājiem, taču laikā gaitā iespēja nonāks arī iOS īpašniekiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma