Web Analytics
More
    Reklāma

    Walmart nāks palīgā Microsoft TikTok pirkšanas trakumā

    Jaunākie raksti

    Augusta sākumā ASV prezidents Donalds Tramps nāca klajā ar visai skaļu paziņojumu par to, ka Ķīnā izveidotajai lietotnei TikTok ir jāpārdod savas daļas ASV, citādāk tās lietošana tiks aizliegta. Šis paziņojums izraisīja aktīvu iesaisti potenciālajā pirkšanas procesā no daudziem lieliem uzņēmumiem.

    Kā viens no galvenajiem TikTok pirkšanas interesentiem tiek minēts Microsoft, taču jaunākā informācija liecina par to, ka tieši mazumtirdzniecības uzņēmums Walmart gatavs nāk palīgā Microsoft, lai iegādātos lietotni. Tirgotājs saredz iespēju, kā, izmantojot TikTok, sasniegt plašāku pircēju loku un jaunus informācijas un reklāmas kanālus, reizē attīstot interneta tirdzniecību. Tieši Walmart pēdējā laika aktīvā e-komercijas darbība varētu drīzumā sastādīt konkurenci Amazon pozīcijām.

    Reklāma

    Aptuvenā TikTok iegādes summa svārstās 20 līdz 30 miljardu dolāru robežās, un pircējs savā īpašumā iegūs ASV, Kanādā, Austrālijā un Jaunzēlandē esošās operācijas. Līdz Trampa noteiktajam termiņam, kad jānotiek pirkumam, ir palikušas nedaudz vairāk kā divas nedēļas, un tas ir 15. septembris.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma