Web Analytics
More
    Reklāma

    “Baltcom” grasās iegādāties arī Daugavpils telekomunikāciju operatoru “Dautkom TV”

    Jaunākie raksti

    Šā gada 12. augustā tika parakstīts līgums par Daugavpils televīzijas un interneta pakalpojumu sniedzēja “Dautkom TV” pāriešanu viena no Baltijā lielākajiem telekomunikāciju uzņēmuma “Baltcom” īpašumā.

    Darījums stāsies spēkā pēc Konkurences padomes atļaujas saņemšanas. Komunikācija ar Konkurences padomi uzsākta 7. septembrī. Izskatīšanas process var aizņemt līdz 4 mēnešiem. Darījuma cena un citi nosacījumi ir konfidenciāli.

    Reklāma

    ““Baltcom” ir priecīgs paplašināt savu darbību otrajā lielākajā pilsētā Latvijā. “Dautkom TV” klientiem – kā privātpersonām, tā arī uzņēmumiem – tas nozīmēs plašākas iespējas, tehnoloģiskus uzlabojumus un jaunus pakalpojumus, kas ir iespējams pateicoties “Baltcom” modernajai infrastruktūrai un plašam pakalpojumu klāstam”, uzsver “Baltcom” vadītājs Dmitrijs Ņikitins.

    “Dautkom TV” klienti varēs sagaidīt pakalpojumu klāsta paplašinājumu un inovatīvus risinājumus. Piemēram,  klientiem kļūs pieejama gudrā interaktīvā televīzija, kura ļauj pārtīt reklāmas, ierakstīt raidījumus, abonēt jaunākās filmas, kā arī skatīties televīziju ne tikai televizorā, bet arī datorā, planšetē vai mobilajā telefonā. Plānots modernizēt optisko tīklu, kā rezultātā klientiem kļūs pieejams simetrisks optiskais internets ar ātrumu līdz 1000Mbit/s.

    Kā skaidroja “Dautkom TV” līdzšinējā īpašniece Jeļena Pankeviča, šā darījuma mērķis ir nodrošināt tīkla infrastruktūras modernizāciju un turpmāko attīstību, lai “Dautkom TV” klienti saņemtu kvalitatīvākus un mūsdienu prasībām atbilstošus pakalpojumus. “Mēs ļoti mīlam un rūpējamies par ikvienu savu klientu, tāpēc vēlamies, lai viņi saņem iespējami labākos pakalpojumus un servisu. Mūsdienās tehnoloģijas attīstās ļoti strauji un, lai būtu kopsolī ar laiku, iedzīvotāju un biznesu vajadzībām ir svarīgi, lai telekomunikāciju uzņēmums nemitīgi investētu attīstībā,” teica Pankeviča.

    “Dautkom TV” klienti turpinās saņemt visus līdzšinējos pakalpojumus, tāpēc nav nepieciešams pārslēgt līgumus. Pašreizējās cenas un nosacījumi paliks nemainīgi, savukārt nākotnē tiks attīstīti jauni, izdevīgi un klientiem aktuāli piedāvājumi. Tiks saglabāti arī klientu centri un operatīvs tehniskais atbalsts, kas nodrošinās klientiem ierasto servisu.

    Ja klientiem ir jautājumi vai neskaidrības saistībā ar šo, tad “Dautkom TV” aicina vērsties klientu apkalpošanas centrā vai sazināties ar uzņēmumu telefoniski vai e-pastā. Kontaktinformācija ir pieejama dautkom.lv mājas lapā.

    Šobrīd “Dautkom TV” piedāvā saviem abonentiem vairāk nekā 130 digitālās televīzijas kanālus, tostarp HD kvalitātē, kā arī ātrgaitas optisko un radio internetu. Kopējais “Dautkom TV” pazemes komunikāciju garums ir vairāk nekā 100 km. 2019. gadā “Dautkom TV” apgrozījums bija 3 708 544 eiro.

    Kontekstam: Šī gada sākumā telekomunikāciju uzņēmumu “Baltcom” iegādājās BITE. Gada otrajā pusē “Baltcom” ir paziņojis, ka iegādājas telekomunikāciju uzņēmumu “MĪTS LV” un arī Jūrmalas telekomunikāciju operatoru “Elektrons S”. 2017. gada nogalē BITE iegādājās arī “Stream Networks” un tā meitasuzņēmumu “LATNET Serviss”, kas ļāvis šim telekomunikāciju operatoram ar “BITE One IT” pakalpojumu ienākt arī virtuālo privāto servisu pakalpojumu biznesā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DMG
    09.09.2020 13:57

    “kura ļauj pārtīt reklāmas”. Da beidziet vienreiz melot par šo. Tur būtu jāraksta, ka klienti var sagaidīt uzrakstu “nebūs tev pārtīt šo reklāmu!”. Vismaz tā būtu taisnība par Baltcom.

    Krotow
    09.09.2020 14:43
    Reply to  DMG

    Tas pats sviests kas Tet interaktīvajā TV. Pašu kanālu reklāmas var pārtīt, taču pārslēdzot kanālus, sākumā jāskatās pusminūti garš reklāmas rullis. Par šo jāsūdzs PTAC.

    DMG
    09.09.2020 16:33
    Reply to  Krotow

    Joprojām izklausās labāks risinājums par Baltcom. Labāk jau noskatītos pusminūti garu reklāmu sākumā kā tās, ko 10x jāskatās vienas filmas laikā.

    Juris_S
    09.09.2020 22:25
    Reply to  Krotow

    Nu tur tās nepārtinamās reklāmas ir garākas, ne īpaši, bet ir. Katrai vismaz 2-3 sekundes. Jo pēc 0 sekundes vēl iet un pat pēc reklāmas nevar likt pārtīšanu vismaz 1-2 sekundes.

    Reklāma