Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Z Fold2 salokāmais viedtālrunis tiks prezentēts 1. septembrī

    Jaunākie raksti

    Samsung jau 5. augustā paspēja izziņot veselu armādu ar jauniem viedtālruņiem, austiņām, pulksteņiem un pat augstas klases planšetdatoru. 1. septembrī gaidāma Unpacked pasākuma otrā daļa, kad Samsung plašāk iepazīstinās pasauli ar lokano Galaxy Z Fold2.

    Pāris vārdus par Galaxy Z Fold2 ražotājs jau bija veltījis iepriekš, bet nekas konkrēts par jauno lokano viedtālruni nav zināms. Nesen parādījās baumas, ka nākamā gada Note30 varētu izskatīties pavisam citādāk, Note sērija pat varētu pārtrūkt un zaudēt savu ideju, un pat nosaukumu. S Pen irbulis varētu atnākt nākamgad pavasarī kopā ar Galaxy S30 Ultra dārgāko modeli, kamēr nākamā gada Note sērija varēt kļūt lokana.

    Reklāma

    Diemžēl tuklie pirksteļi jau kādu pievīla, un par Galaxy Z Fold2 neoficiāli zināms viss atskaitot cenu.

    Galaxy Z Fold2 tiks pie ļoti izstiepta 7.6 collu lokana 120 Hz AMOLED ekrāna, 12 + 12 + 12 megapikseļu galvenajām kamerām, 256 GB + 12 GB RAM, Li-Po 4500 mAh akumulatora, 25 W vada uzlādes un 11 W bezvadu uzlādes, kā arī būs reversā bezvadu uzlāde. Galaxy Z Fold2 svērs visai pamatīgus 280 gramus.

    Avotssamsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    28.08.2020 09:44

    Kā tur beigās ir ar pirmās paaudzes Fold pēc teju gada lietošanas, ir kads pašmāju lietotājs, kurš var pakomentēt, vai nav galīgs kakucis sanācis un pēc pus gada kļuvis par nelietojamu? Slinkums meklēt ārzemju lapās atsauksmes.

    Skābene
    28.08.2020 10:32
    Reply to  Čiekurs

    Šaubos vai Latvijā kāds pērk telefonu pa 2k.

    Čiekurs
    28.08.2020 11:17
    Reply to  Skābene

    Es domāju, ja tas būtu klasiskais ūber flagmanis Fold cenā, tad pirktu relatīvi daudz, bet šoreiz tā ir krievu rulete, ko iegūst par to cenu. Baidās riskēt.

    Kursors.lv
    29.08.2020 09:49
    Reply to  Čiekurs

    Latvijā pirmais Galaxy Fold oficiāli nav ticis piedāvāts, tāpēc pat, ja te kāds ir, tas ir vien pavisam retajam. Man arī vispār liekas, ka šo telefonu ir ļoti maz globāli raugoties, tāpēc arī īpaši neesmu lasījis atsauksmes par tiem pēc ilgstošākas lietošanas. Ja tur kaut kas pavisam slikti ar šiem telefoniem būtu, noteikti būtu piekliegts viss internets pilns.

    Reklāma