Web Analytics
More
    Reklāma

    Galaxy Note20 varētu kļūt par pēdējo īsteno Note sērijas modeli ar S Pen irbuli

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Samsung jau nākamajā gadā varētu izmainīt to, kā tiek sadalīti ražotāja dārgākie flagmaņi. Tiek pieļauts, ka jau līdz ar nākamā gada Samsung Galaxy S21 Ultra iznākšanu viss mainīsies, jo šis viedtālrunis tikšot pie S Pen irbuļa.

    Kas notiks ar Galaxy Note sēriju? Tā, visticamāk, tiks aizmirsta vai pilnībā pārveidota. Baumas norāda, ka nākamā gada rudenī pie pircējiem nonāks lokanu ekrānu viedtālruņi, kas būs Note sērijas cenās un izmēros, bet tiem nebūs irbuļu.

    Reklāma

    S Pen irbulis gan pienāksies tikai Samsung Galaxy S21 Ultra modelim, pat nedaudz lētākie flagmaņi netiks pie S Pen irbuļa. Pārēji divi Galaxy S21 sērijas viedtālruņi pie S Pen irbuļa iespējām netiks. Nav arī zināms, vai vispār kāds cits Samsung modelis saņems irbuli, ja neskaita pašu dārgāko Galaxy S21 Ultra.

    Šāds solis pat būtu loģisks, jo šobrīd Samsung neprot uztaisīt divas gana atšķirīgas viedtālruņu sērijas viena gada ietvaros. Šī gada Galaxy S20 Ultra modelis ne ar ko īsti neatšķīrās no Note20 Ultra, ja neskaita S Pen irbuli un kameru dizainu + nelielas korekcijas kameru klāstā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    25.08.2020 13:08

    Galaxy Note 30 varēs vilkt ar pirkstu imaginārajā ekrānā.

    Oskars
    25.08.2020 16:16

    Ko shadu jau lasam pedejos gadus. Vienmer pec jaunas paaudzes izlaishanas, paradas zinjas, ka shis varetu but pedeja Note utml. Ja godigi, tad apnikushas shis baumu, melu zinjas.

    Kursors.lv
    25.08.2020 17:23
    Reply to  Oskars

    Izlasi taču rakstu, tur nav runa par to, ka šis ir “pēdējais Note” telefons.

    Reklāma