Web Analytics
More
    Reklāma

    “Subaru” nākamo gadu laikā prezentēs vairākus nozīmīgus modeļus

    Jaunākie raksti

    Pāris nākamo gadu laikā “Subaru” prezentēs vairākus interesantus modeļus, kas atsvaidzinās ražotāja modeļu sarakstu. Lai arī oficiāli paziņojumi vēl nav veikti, internetā noplūdis attēls no kādas prezentācijas, kurā redzami “Subaru” modeļu klāsta atjauninājumi nākamo gadu laikā.

    Plānots, ka 2022.gadā pie klientiem nonāks kompānijas elektriskais krosovers ar nosaukumu “Evoltis”. “Subaru” šo nosaukumu patentēja vēl 2018.gadā un mašīna izstrādāta sadarbībā ar “Toyota”. Pagaidām zināms vien tas, ka auto plānots ar visu četru riteņu piedziņu.

    Reklāma

    2023.gadā tirdzniecībā vajadzētu nonākt jaunajai leģendārā “Imprezza” modeļa versijai, taču par to pagaidām zināms ļoti maz. Kļūst tikai interesantāk – plānots, ka jau nākamā gada rudenī ražošanā nonāks “WRX” modelis. Medija “AutoGuide” rīcībā esošā informācija liecina, ka auto būs visu četru riteņu piedziņa un apmēram 300 zirgspēku jauda.

    2022.gada nogalē ražošanā vajadzētu nonākt jaunajam “WRX STI”. Neoficiāla informācija liecina, ka šajā auto varētu izmantot uzlabotu 2,4 litru turbo motoru no “Outback”, kuram varētu būt aptuveni 400 zirgspēku jauda. Protams, ka arī šim auto būs visu riteņu piedziņa, bet sagaidāms, ka vienīgā transmisijas opcija būs 6-pakāpju manuālā ātrumkārba. Vai tā tiešām būs, to vēl redzēsim.

    2022.gadā pie klientiem vajadzētu nonākt arī jaunajam “BRZ”, kas, tāpat kā iepriekšējā paaudze, izstrādāta kopā ar “Toyota”. Mašīna jau redzēta dažādos izmēģinājumos. Sagaidāms, ka jaunajam “BRZ” būs lielāka jauda nekā iepriekšējam modelim, kurš tika kritizēts par zirgspēku trūkumu. Tieši cik jaudīgs būs jaunais “BRZ” pagaidām zina tikai abu kompāniju inženieri. Ražošanai vajadzētu sākties jau nākamā gada pirmajā pusē

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma