Web Analytics
More
    Reklāma

    Skaties Samsung Galaxy Unpacked tiešraidi jau šodien

    Jaunākie raksti

    Jau šovakar Samsung rīko Galaxy Unpacked pasākumu, kura gaitā tiks prezentēti jaunākie tehnoloģiju giganta radītie produkti. Vēsturiski augusts ir mēnesis, kad Samsung izlaiž savu irbuļflagmani Galaxy Note, kas pērn tika sadalīts divās atsevišķās ierīcēs – Galaxy Note10 un Galaxy Note10+, kam pēc laiciņa pievienojās vēl trešais tēva dēls – Galaxy Note10 Lite. Tāpēc varam diezgan droši pieņemt, ka arī šovakar Samsung prezentēs vairākas jaunas ierīces. Baumo, ka starp tām varētu būt arī kādi jauni telefonu aksesuāri. Katrā ziņā vakarā to uzzināsim precīzi!

    Tiešraides sākums būs plkst. 17:00 pēc Latvijas laika un aicinu to skatīties arī tepat Kursorā. Neaizmirsti ielikt sev atgādinājumu!

    Reklāma

    Kamēr gaidām jauno ierīču prezentāciju, aicinu izlasīt manis veidotos Samsung Galaxy Note10+ un Samsung Galaxy Note9 apskatus. Savulaik abus telefonus esmu ilgstošāk lietojis un uzskatu par produktivitātes līderiem. Ceru, ka arī šovakar prezentētajai ierīcei Samsung nebūs atteicies izmantot irbuli, kas ļauj ērti un ātri veikt piezīmes vai kontrolēt telefonu attālināti.

    Pastāsti kāda ir tava pieredze ar Galaxy Note sērijas ierīcēm, kuras funkcijas izmanto ikdienā un ko sagaidi no šī gada Galaxy Note ierīces?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Baradach
    05.08.2020 13:16

    sagaidu, nē, ceru, ka uzreiz būs pieejama brūnā ultra un dāvanā dos jaunās pupas :D

    Last edited 3 years ago by Kaspars Baradach
    janss
    05.08.2020 13:23

    Būs iekšā tie paši vājie axynos procesori … cenas ar debesīs note 20 1000e un ultra 1350e

    05.08.2020 15:16

    Manam tētim savulaik bija vai nu Note 4, vai Note 5 – nudien neatceros kurš no tiem, bet bija labs telefons! Irbulis arī tā neko, kaut gan to īpaši neizmantoja. :D

    Ainārs
    05.08.2020 15:22

    Heh, nu skatīsim, bet ekspektācijas nav diez ko augstas – stipri apgraizīts S20+ ar irbuli par to pašu vai lielāku cenu un S20 Ultra ar irbuli un, cerams, salabotu kameru par to pašu cenu.

    05.08.2020 17:08

    Samsung — kompānija, kas nokavē pati savas prezentācijas sākumu ;)

    Last edited 3 years ago by digitalk
    Reklāma